Accountant
Accountant
B & B Van der Vis & Den Boer accountantskantoor in
Den Burg
[Terug naar Den Burg]
B & B Van der Vis & Den Boer accountantskantoor
Abbewaal 1
1791WX Den Burg

tel: 0222-315444

Extra informatie

Onze dienstverlening   
U kunt bij B&B Van der Vis en Den Boer Accountants en Adviseurs terecht voor uiteenlopende soorten dienstverlening. Van het opzetten en uitvoeren van uw bedrijfsadministratie en personeelsadministratie tot het maken van uw jaarrekening en belastingaangiften. Voor ondersteuning bij forensisch onderzoek en juridisch advies zijn wij ook een uitstekende partner. Particulieren kunnen wij tevens terzijde staan op het gebied van mediation en estate planning. 
 
Maatwerk  
 
Wij kunnen u met onze expertise een advies op maat bieden. Van het opzetten van uw administratieve organisatie tot een uitgebreid advies. Onze expertise ligt op het gebied van accountancy, belastingen en juridisch advies. Daarbij kunnen wij u met een breed productenpakket en diverse diensten ondersteunen, passend bij elke financiële situatie. 
 
Onze manier van werken 
 
Wij werken graag op een open en betrokken manier met u samen. Dat doen wij door een persoonlijke benadering waarbij wij dicht bij onze klanten staan. Dat onze no-nonsens mentaliteit werkt, blijkt uit een groot aantal tevreden klanten: zowel bedrijven als particulieren.