Accountant
Accountant
Accountantskantoor Schleicher & Partners in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Schleicher & Partners
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Schleicher & Partners
Parkstraat 20
2514JK Den Haag

tel: 070-3656739

Extra informatie

Accountantskantoor Schleicher & Partners   
Uw cijfers in orde door orde in uw cijfers. Dat is waar Schleicher & Partners sinds 1982 voor u aan werkt. 
Het is onze passie om uw cijfers zo inzichtelijk te maken, dat u zich bezig kunt houden met uw passie: ondernemen. 
En u onderneemt het beste als u beslissingen kunt maken op basis van een overzichtelijk beeld van de actuele 
stand van zaken. 
 
Wij kunnen u van dienst zijn bij het opzetten en onderhouden van een financiële administratie en tevens het voeren van uw loonadministratie. Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen bij de juridische aspecten van het werkgeverschap, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten. 
 
Daarnaast bieden we alle aspecten van het accountancy vak. Helder en inzichtelijk. Wij kunnen voor u de jaarrekeningen en jaarverslagen samenstellen, management rapportages opmaken en uw belastingaangiftes verzorgen. U kunt dit geheel of gedeeltelijk bij ons uitbesteden. Dat is volledig aan u. 
 
Door de kennis en ervaring van onze mensen en specifieke expertise binnen ons netwerk, bieden wij ook fiscaal advies en kunnen we waar gewenst management ondersteuning aanbieden bij het nemen van belangrijke strategisch beslissingen voor uw bedrijf. 
 
Accountantskantoor Schleicher & Partners is gevestigd in het pand ‘ParkHaghe’ aan de Parkstraat 20 in Den Haag. Onze locatie in hartje Den Haag biedt naast praktische voordelen zoals bereikbaarheid en gelegenheid tot parkeren, als voordeel dat we samenwerken met diverse specialistische bedrijven in hetzelfde pand en directe omgeving. Het serviceniveau van Schleicher & Partners zal daardoor op het hoogste niveau liggen. 
 
Wilt u meer informatie over de verschillende diensten van Schleicher & Partners? 
Neem dan gerust contact met ons op. 
 
 
Accountancy 
 
Accountantskantoor Schleicher & Partners kan u van dienst zijn bij alle aspecten van accountancy. 
 
Accountancy is een ruim begrip. Het omvat het verwerken van uw cijfers, het opmaken van de jaarrekeningen en –verslagen, (tussentijdse) management rapportages, indienen van de inkomsten- en vennootschapsbelasting. 
 
In grote lijnen zullen onze werkzaamheden dus bestaan uit het verwerken van gegevens, analyseren van de verwerkte gegevens en advisering inzake het te volgen bedrijfsbeleid. Bij de analyse en het daaruit voortvloeiende advies zullen de cijfers vanuit diverse invalshoeken benaderd en geïnterpreteerd worden om tot een op uw bedrijf toegesneden advies te komen. 
 
 
Administratie 
 
Wij maken uw cijfers in orde, zodat u zicht kunt richten op het ondernemen! Zowel voor uitbesteding van uw financiële administratie als uw loon administratie kunt bij Schleicher & Partners terecht. 
 
Accountantskantoor Schleicher & Partners kan voor u geheel of gedeeltelijk de financiële administratie uit handen nemen. 
Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het bijhouden van de dagelijkse boekhouding, zoals het inboeken van in- en verkoopfacturen, maar ook bij het bijwerken van de bank en het voeren van debiteurenbeleid. 
 
Ook bij de loonadministratie en de bijbehorende juridische aspecten kan Schleicher & Partners u ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het aanleveren van loonstroken en het opstellen van arbeidscontracten. 
 
 
Advies 
 
Bij Accountantskantoor Schleicher & Partners volgen we dagelijks alle fiscale ontwikkelingen op de voet. Zodoende kunnen we u voorzien van fiscaal advies betreft de consequenties van alle wetten, regels en fiscale mogelijkheden. 
 
Daarnaast bieden we waar gewenst management ondersteuning bij het maken van strategische beslissingen.