Accountant
Accountant
Arts en Accountant in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]
Arts en Accountant
Kranenburgweg 140
2583ER Den Haag

tel: 070-3382730

Extra informatie

Missie   
Als gespecialiseerd financieel advieskantoor willen we een positieve bijdrage leveren aan het ondernemerschap in de medische sector. Omdat wij geloven in eenvoud, willen daarbij complexe materie inzichtelijk maken voor de Medische beroepsbeoefenaar.  
 
Visie 
 
De complexiteit van financiële zaken bij het ondernemen in de medische sector blijft toenemen. Door kennis en tijd in deze sector te investeren kunnen we professionals met een medische praktijk snel en adequaat van dienst zijn. Daardoor kunnen zij zich zo veel mogelijk op hun eigen specialisme concentreren. 
 
Organisatie 
 
Arts en Accountant is in 1997 opgericht en is gevestigd aan de haven van Scheveningen. Ons team bestaat uit hoog en breed opgeleide, gecertificeerde en geregistreerde specialisten. We hechten aan lange-termijnrelaties met onze klanten. Daarom krijgt iedere opdrachtgever vanaf het begin een vast contactpersoon. 
 
Vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte 
 
We nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Hiervoor hoeft u geen voorbereidingen te treffen. U kunt hierin uw vragen of wensen voorleggen en wij bieden u hiervoor een mogelijke oplossing . Eenvoudige vraagstukken worden op dat moment al vrij snel aan de orde gesteld en opgelost. Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u een heldere en transparante offerte voor de overeengekomen werkzaamheden. 
 
Planning en werkafspraken 
 
Na akkoord en ondertekening van de offerte gaan we voor u aan de slag. We maken wederzijdse afspraken over de planning en uitvoering van onze werkzaamheden. Wij declareren maandelijks onze verzorgde diensten, maar in overleg kan dit ook gespreid in vaste kwartaaltermijnen. Wanneer gewenst voegen we aan de declaraties een urenspecificatie toe. 
 
Adviesgesprek en afronding 
 
Naast eventuele maandelijkse salarisverwerking verzorgen wij jaarlijks het financieel overzicht met behulp van een rapport. Op basis van dit rapport stellen wij de belastingaangifte op en bespreken wij deze met u. Hiermee wordt een jaar afgesloten en kijken we ook met u mee vooruit naar de komende periode en verwachtingen.