Accountant
Accountant
Camelot Accountancy in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]
Camelot Accountancy
Loosduinse Hoofdstraat 119
2552AA Den Haag

tel: 070-3978775

Extra informatie

Welkom bij Camelot Acountancy   
Een accountants- en belastingadvieskantoor dat meer doet dan naar cijfertjes kijken. Wij zijn betrokken bij onze klanten. Wij denken graag met u mee en geven gevraagd en - mits u dat op prijs stelt - ongevraagd advies. Net als in de legende van Camelot, Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel, willen wij een baken zijn in een woelige wereld, in ons geval de financiële wereld vol complexe wetten en regels. 
 
Met 11 mensen zijn we een relatief klein kantoor, waardoor we altijd persoonlijke aandacht voor onze klanten hebben. Maar we hebben wél alle specialismen in huis die u nodig heeft. Wat u ook wilt weten op het gebied van uw financiën, of het nu gaat om uw jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie of fiscaal advies: Camelot Accountancy is het ideale klankbord voor u als ondernemer. Zodat u zich volledig kunt richten op waar ú goed in bent. 
 
Aan onze ronde tafel zitten AA-accountant Peter Wijngaards, CB-belastingadviseur Silvia Versteegh en adviseur personeel & organisatie Edwin van der Kruk. Met z'n drieën namen wij het kantoor in 1999 over van onze voormalige werkgever. 
 
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Peter Wijngaards om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. 
 
Ons kantoor 
 
Camelot Accountancy is een accountants- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Loosduinen, Den Haag. Ons kantoor is opgericht op 1 december 1999 door Peter Wijngaards (accountant-administratieconsulent, AA), Silvia Versteegh (CB-belastingadviseur) en Edwin van der Kruk (adviseur personeel & organisatie). Wij waren voorheen werkzaam bij Accountantskantoor E. de Jong, dat al sinds begin vorige eeuw in Loosduinen is gevestigd. Camelot Accountancy komt voort uit dit kantoor. 
 
Doelgroep en diensten 
 
Wij richten ons vooral op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze dienstverlening is zeer divers. Zo kunnen we ons op het gebied van accountancy, belastingadvies en personeel & organisatie met recht specialist noemen. Maar ook voor bijvoorbeeld fiscaal-juridische zaken, pensioenen, bedrijfsovername en fusie, subsidies, financieringen en estate planning bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Werkwijze 
 
U mag van ons verwachten dat wij uw ondernemerszaken met een nuchtere en kritische blik bekijken. Op een actieve manier 'kruisen wij met u de degens', als uw sparringpartner in ondernemen. U zult merken dat u uw onderneming met meer rust, zekerheid en overzicht runt. Met het vertrouwen dat de zaken goed zijn geregeld. Het doel: een goede financiële administratie die gepaard gaat met een gezonde bedrijfsstructuur.

Onze diensten 
 • Accountancy 
 • Administratieve dienstverlening 
 • Online boekhouden 
 • Fiscale dienstverlening 
 • Salarisverwerking 
 • Personeel & organisatie 
 • Begeleiding bij iedere ondernemingsfase 
 • Juridische dienstverlening 
 • Financiële planning 
 • Subsidies 
 • Automatisering 
 • Procedures betreffende onze dienstverlening