Accountant
Accountant
Meijer Finance BV in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VMeijer Finance BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Meijer Finance BV
Javastraat 14
2585 AN Den Haag

tel: 070-3600232

Extra informatie

Meijer Finance is een sinds 1997 bestaand accountants-belastingadvieskantoor dat gespecialiseerd is in zakelijke dienstverlening (B2B), vastgoedsector en goede doelen (ANBI).   
Zakelijke dienstverleners die wij tot onze klanten rekenen zijn onder andere: notarissen, advocaten, IT bedrijven, communicatieadviseurs, interim-managers, detacheringsbedrijven. 
 
De adviseurs van Meijer Finance zijn accuraat, solide en betrouwbaar. Dat betekent dat u in de praktijk op hen kunt rekenen: nauwkeurig, correct, op tijd, zorgvuldig. Zo’n adviseur zoekt u toch? 
 
Maar ook: pro-actief in het signaleren van mogelijkheden, creatief in het vinden van oplossingen en op de hoogte van de meest recente (fiscale) ontwikkelingen. Zo’n financieel adviseur hebt u toch nodig? 
 
Op dat profiel kunt u ons aanspreken in al onze dienstverlening. En die betreft twee terreinen: 
 
Accountancy (o.a. samenstellen/beoordelen van jaarrekeningen, voeren van financiële en salarisadministraties) 
 
Belastingadvies (o.a. aangiftes, personal finance, financiële planning) 
 
Meijer Finance heeft een convenant met de belastingdienst gesloten voor Horizontaal Toezicht. 
 
In tijden van financiële crisis is degelijke financiële advisering meer dan ooit goud waard. Advisering op maat, precies toegesneden op uw vraag en uw situatie. Zeker op terreinen als accountancy, belastingen, personal finance luistert het nauw. Maar die advisering is wél schaars!. Er zijn weinig aanbieders die u exact op maat voor u aan de slag gaan. Daarom heeft een goede financiële dienstverlener een duidelijk profiel, hij staat ergens voor. Zodat u exact weet wat u kunt verwachten, wat u kunt vragen. 
 
Meijer Finance heeft zo’n profiel. De adviseurs van Meijer Finance zijn accuraat, solide en betrouwbaar. Dat zijn zij al meer dan 15 jaar. Nooit anders geweest en niet van plan dat ooit te veranderen. Dat betekent dat u in de praktijk op hen kunt rekenen: nauwkeurig, correct, op tijd, zorgvuldig. Zo’n adviseur zoekt u toch? 
 
Maar ook: pro-actief in het signaleren van mogelijkheden, creatief in het vinden van oplossingen en op de hoogte van de meest recente (fiscale) ontwikkelingen. Zo’n financieel adviseur hebt u toch nodig? 
 
Op dat profiel kunt u ons aanspreken in al onze dienstverlening. En die betreft twee terreinen: 
 
Accountancy (o.a. samenstellen/beoordelen van jaarrekeningen, voeren van financiële administraties en salarisadministraties) 
 
Belastingadvies (o.a. aangiftes, personal finance, financiële planning) 
 
Oprichter en directeur van Meijer Finance is Marius Meijer AA/RB. 
 
Marius Meijer startte in juli 1997 zijn eigen accountantskantoor en breidde dit later uit met een belastingadviespraktijk. Al tijdens zijn studie HEAO Accountancy (1987 tot 1992) was hij werkzaam bij Van Adrichem & Schouten Accountants, een erkend AA-Accountantskantoor. Sinds oktober 2000 is Marius Meijer lid van Register Belastingadviseurs. 
 
In die jaren heeft hij een veelzijdige ervaring opgebouwd in het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, opzetten van financiële administraties, opstellen van begrotingen en verzorgen van fiscale aangiften en fiscale advisering. Ook begeleidde hij 
Marius Meijer veelvuldig administrateurs en adviseerde hij ondernemers op een breed financieel en fiscaal terrein. 
 
Sinds de oprichting van zijn eigen kantoor heeft hij een klantenpakket van circa 150 klanten opgebouwd, van wie verschillende al langdurig aan het kantoor verbonden zijn. Er is binnen dit klantenpakket een sterke toename in de vraag naar kwalitatief hoogwaardige administratieve dienstverlening, vooral bij ingrijpende structuuromvormingen en veranderingen van (juridische) eigendomsverhoudingen. Daarbij is het samenspel tussen accountancy en fiscaliteit altijd van groot belang. Ook leidt de financiële crisis tot een toenemende vraag naar (liquiditeits)prognoses en actuele tussentijdse financiële overzichten. Zo groeit Meijer Finance niet alleen maar beweegt ook mee met uw specifieke behoefte. Dat is werkelijk ‘op maat’!