Accountant
Accountant
Accuraat accountantskantoor in
Den Ham
[Terug naar Den Ham]
Accuraat accountantskantoor
Brinkstraat 5
7683BM Den Ham

tel: 0546-672648

Extra informatie

Wilt u een accountant bij wie u kunt doen alsof u thuis bent?    
Wat zou u denken van een accountant die écht meeleeft met u en uw bedrijfsvoering? Een goede relatie die open kaart speelt, ook als hij denkt dat uw plan of idee niet haalbaar of verstandig is? Een ervaren expert op wie u altijd een beroep kunt doen, zonder dat op ieder telefoontje direct een factuur volgt?  
 
Als het hierboven geschetste beeld u bevalt, is de kans groot dat u bij Accuraat accountantskantoor precies goed zit. Wij bieden u een zeldzame mate van betrokkenheid bij uw business. Wij zijn thuis in uw bedrijf.  
 
Wij kennen u en spreken uw taal  
Accuraat accountantskantoor is een compact accountantskantoor met een regionale focus. Die combinatie van factoren brengt diverse voordelen met zich mee. Bij ons bent u als klant een goede bekende, ook bij medewerkers met wie u niet regelmatig te maken hebt. U bent verzekerd van de persoonlijke aandacht van een gedreven accountant die zich grondig verdiept in u en uw bedrijf. Een vaste contactpersoon die altijd alert is op ontwikkelingen die van belang kunnen zijn. Bovendien zijn wij letterlijk en figuurlijk thuis in het gebied waarin u als ondernemer opereert. Wij weten we wat er speelt en spreken uw taal. Dat werkt wel zo prettig.  
 
Onze drempel is laag  
De sfeer binnen ons kantoor wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid. Onze medewerkers hebben het kennelijk naar hun zin, want het verloop is miniem. No-nonsense is een sleutelwoord en een vleugje humor is nooit ver weg. Bij ons kunt u doen alsof u thuis bent.  
O ja, en voordat we het vergeten: natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uitstekende dienstverlening en advisering op het gebied van jaarrekeningen, belastingen, administratie en alles wat daarmee samenhangt. Met de zekerheid dat wij uw zaken heel persoonlijk nemen.  
Toon minder