Accountant
Accountant
Accountantskantoor LenS in
Deventer
[Terug naar Deventer]
Accountantskantoor LenS
Hunneperweg 2 /D
7418EH Deventer

tel: 0570-860202

Extra informatie

LENS accountants. Een middelgrote en regionaal werkende accountant met kantoren in Raalte, Hattem en Deventer. Als lokaal betrokken accountant met gedegen kennis van vele branches, werkzaam voor ondernemingen verschillend in bedrijfstype en bedrijfsgrootte, werken wij helder aan de toekomst en de ambities van onze klanten.   
Wie? 
 
De 35 medewerkers van LENS accountants - generalisten en specialisten - bieden u kwaliteit en betrokkenheid. Hoe we onze dienstverlening op ùw behoefte afstemmen? Door goed naar u te luisteren, uw vraagstukken voor ogen te houden en de prestaties van uw onderneming goed te volgen. Door dieper op zaken in te gaan als dat nodig is. En door u - ook ongevraagd - van heldere adviezen te voorzien. 
 
Hoe? 
 
LENS accountants adviseert en begeleidt u in de volle breedte. U wilt immers uw tijd besteden aan ondernemen, toch? Dus gaat LENS accountants verder dan ‘klassieke" principes: financiële verslaglegging en administreren. Ook op andere gebieden kunt u ons inschakelen: salarisadministratie en personeelsadvies, belastingadvies, -aangiftes en -planning, bedrijfseconomische advies, fusies en overnames en financiële planning, zowel voor uw onderneming als voor uzelf als ondernemer. 
 
Waarom? 
 
Helder. Dat wil LENS accountants zijn. Helder in aanpak en visie, helder in contacten en afspraken, helder in de samenwerking en de resultaten voor uw bedrijf. We houden van vooruit kijken, samen met u. Zijn er actuele knelpunten? Waar liggen toekomstkansen? Met welke diensten van LENS bent u beter af? Hoe kunt u ondernemen en uw organisatie verder ontwikkelen in plaats van boekhouden en worstelen met de wettelijke regels? Kortom, hoe krijgt uw ambitie ruimte en uw professionele passie meer lucht? Wij vertellen u graag de antwoorden! 
 
Helder: met een goede accountant/bedrijfsadviseur staat u er nooit alleen voor. Wat uw vraag of gedachte ook is. Het zijn legio zaken die op een ondernemer afkomen... Opvolging, fusie of overname. Strategische herbezinning of andere marktpositionering. Sterke groei of krimpende omzet. De keuze voor krediet, hypotheek of andere uitbreiding van het werkkapitaal. LENS accountants heeft de kennis en de kunde om u bij al deze en andere vraagstukken terzijde te staan. En als we externe expertise nodig achten, dan beschikken we over een heel netwerk aan gekende specialisten en experts. 
En ja, we kunnen u ook gewoon ondersteunen door tussentijdse cijfers te rapporteren waardoor u uw onderneming op koers kunt houden. 
 
Wim Riphagen I Advies & Management 
 
Wim Riphagen Advies & Management is deskundig op gebied van administratieve processen en het uitvoeren van (technisch) bedrijfskundige projecten in met name in de industriële sector. Daarnaast zijn zij actief in de rol van managementadviseur als het gaat om tactische- en strategische besluitvorming. Het bedrijf heeft al 10 jaar een goede relatie met LENS accountants. "LENS stelt voor ons de jaarrekening samen, adviseert ons met betrekking tot de winst en verlies rekening, pensioenen, business modellen, bedrijfsovername en economische en maatschappelijk ontwikkelingen. En daar zijn we zeer tevreden over" aldus directeur-eigenaar Wim Riphagen. "Wij hechten dan ook grote waarde aan de samenwerking met de LenS medewerkers. Het verloop is gering en de omgang prettig. Bijvoorbeeld in de vorm van getoonde flexibiliteit als daar reden toe is voor bijvoorbeeld een tijdige oplevering van de jaarstukken in relatie tot een financieringsaanvraag. Zij tonen aan dat ze weten wat belangrijk is voor mij als ondernemer".