Accountant
Accountant
Accountantskantoor Van Hanze in
Deventer
[Terug naar Deventer]
Accountantskantoor Van Hanze
H.G. Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer

tel: 0570-746026

Extra informatie

Natuurlijk is Accountantskantoor Van Hanze betrouwbaar. Natuurlijk kunt u op ons bouwen en zullen we u met het beste advies vooruit helpen omdat we betrokken zijn. Wij geloven namelijk in samen ondernemen. En in transparantie en precies weten wat u van ons kunt verwachten.   
U weet op ieder moment hoe u er voor staat en samen werken we ook doelgericht aan het succes van uw onderneming. Cijfers alleen zeggen niets, onze prognoses en advies wel. Wij helpen u uw onderneming te laten groeien. Dan is het voor ons niet meer dan logisch dat u naast de berekeningen voorzien wordt van advies. Advies waar u op kunt bouwen. En dit alles binnen een vooraf besproken tarief. Zo staat u nooit voor verrassingen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak. 
 
Bent u op zoek naar financiële kennis bij het opstarten van uw bedrijf? Denkt u aan een bedrijfsovername of heeft u naast uw bedrijf nog een baan in loondienst? 
 
De regelgeving in Nederland wordt steeds ingewikkelder. Ondernemers zien daardoor steeds meer op zich afkomen. Wij zien onze diensten als ‘eerste lijns-zorg’. Voor alle zakelijke vragen waar u als ondernemer zelf niet uit komt, kunt u bij ons terecht. We weten van veel zaken heel veel, maar we weten ook wat we zelf niet kunnen. We zijn bijvoorbeeld geen juridisch kantoor. Voor specifieke issues maken we daarom gebruik van ons netwerk van topspecialisten. Het grote voordeel daarvan is, dat we afhankelijk van de situatie de beste deskundige uit kunnen zoeken. 
 
Thuis in de IJsselstreek 
 
Accountantskantoor Van Hanze richt zich op ondernemers in het MKB. 
 
Ons verzorgingsgebied is de IJsselstreek. Van Zwolle tot Arnhem, van de oostzijde van de Veluwe tot Salland en van Zutphen tot Lochem. 
 
Van Hanze 
 
De Hanze stond in de Middeleeuwen en Renaissance bekend als een uitstekend netwerk en samenwerkingsverband tussen kooplieden en steden. 
 
Door een netwerk te vormen, konden de individuele leden hun concurrentiepositie verstevigen. Durf en ondernemingsgeest, wederzijds vertrouwen en goed koopmansgebruik speelden in de tijd van De Hanze een belangrijke rol. Mede door haar gunstige ligging aan de IJssel kon Deventer uitgroeien tot een vooraanstaande Hanzestad. 
 
Veel van de elementen die De Hanze tot een succes maakten, spelen ook in onze tijd nog een belangrijke rol. De handelsnaam Accountantskantoor Van Hanze verwijst daarnaar. Wij werken veel samen met specialisten uit andere vakgebieden. Als afstammelingen van De Hanze delen we een gemeenschappelijk verleden. 
 
Over de Assenstraat 
 
Welkom achter de oudste Renaissancegevel van Deventer. Ons kantoor is gevestigd in een van de oudste straten van Deventer.