Accountant
Accountant
Accountantskantoor KUBUS Dordrecht in
Dordrecht
[Terug naar Dordrecht]
Accountantskantoor KUBUS Dordrecht
Johan de Wittstraat 29
3311 KG Dordrecht

tel: 078-6314111

Extra informatie

Accountantskantoor KUBUS Dordrecht is een vestiging van de KUBUS Coöperatie U.A.. Een landelijke organisatie van acccountants, administratiekantoren, fiscalisten en overige specialisten. U vindt KUBUS altijd in uw buurt, en altijd tegen een eerlijke prijs zonder verrassingen achteraf. Dat is KUBUS.   
Drs. A.L. Spruit RA (Ton) en A.A.H. Munninghoff (Alex) 
 
Ton 
 
Na het behalen van zijn diploma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Ton (1965) als assistent-accountant zijn loopbaan begonnen. Ton: “Bij een middelgroot accountantskantoor. Al op dag één ervoer ik dat ik hiermee op de juiste plek was beland. En dat gevoel heb ik nog steeds tot op de dag van vandaag“. 
 
Zijn ervaring ligt vooral bij het midden- en kleinbedrijf. Van zzp-er tot ondernemingen met heel wat personeelsleden. Accountancy, zoals het samenstellen van de jaarrekening en coaching op ondernemersgebied, is zijn terrein. Maar ook de accountantscontrole behoort daartoe, denk onder andere aan de controle van de jaarrekening, subsidieafrekening, NIWO, etc. 
 
Ton: “Speciale affiniteit en ervaring heb ik met dienstverlening aan niet-naar-winst-strevende-organisaties (de non-profit), zoals stichtingen en verenigingen. Ons kantoor controleert de jaarrekening en/of subsidie afrekeningen van diverse instellingen, onder andere in Rotterdam en Dordrecht, maar zeker ook daarbuiten“. 
 
Alex 
 
Alex (1959) heeft zijn wortels in het bank en verzekeringswezen. En daarmee vullen Ton en Alex elkaar prima aan. Alex: “Daar waar het gaat om de pure accountancy, ligt het zwaartepunt vooral bij Ton. Maar heeft u onze expertise en begeleiding nodig voor bijvoorbeeld een kredietaanvraag, dan ben ik daarvoor de aangewezen persoon“. 
 
Ton en Alex zijn niet alleen. Vanuit het kantoor in Dordrecht worden zij ondersteund door Robin, Dorette en Caroline. We vormen een klein team, gericht op eerlijke en efficiënte dienstverlening aan onze cliënten. 
 
De tijd die u kwijt bent aan uw boekhouding en administratie zet u liever in om geld te verdienen voor uw bedrijf. Bij KUBUS begrijpen wij dat volledig. Daarom helpen wij u graag met uw administratie. Speciaal voor u hebben wij een KUBUSpakket ontwikkeld: een totaalpakket voor uw gehele administratie, met vaste prijzen. 
KUBUSpakket 
 
Het KUBUSpakket bestaat uit de volgende diensten, waarbij u aangeeft welke werkzaamheden u zelf uitvoert en wat u aan ons wilt uitbesteden: 
 
  • voeren van of ondersteunen bij uw boekhouding; 
  • verzorgen van de btw aangifte; 
  • verwerken loonadministratie en loonbelasting; 
  • opstellen jaarrekening; 
  • opstellen inkomstenbelasting; 
  • opstellen vennootschapsbelasting voor uw BV; 
  • deponeren jaarrekening bij de KvK voor uw BV; 
  • bespreken jaarrekening en belastingaangiften. 
 
Met het KUBUSpakket weet u altijd hoeveel u betaalt en welke diensten u hiervoor krijgt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Antwoorden op korte en tussentijdse vragen en telefoontjes zijn bij de prijs inbegrepen. 
 
Vaste pakketprijs 
 
Voor het KUBUSpakket spreken wij een vaste prijs met u af. Deze hangt af van de werkzaamheden die u zelf wilt uitvoeren of die u aan ons wilt uitbesteden. Benieuwd naar de vaste prijsafspraak die wij met u kunnen maken? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.