Accountant
Accountant
Teunissen Administratie en Belasting Advies BV in
Dordrecht
[Terug naar Dordrecht]
Teunissen Administratie en Belasting Advies BV
Krommedijk 94
3312CH Dordrecht

tel: 078-6399555

Extra informatie

Teunissen Administratie en Belasting Advies BV is sinds 1995 werkzaam als dienstverlener voor het midden en klein bedrijf. Alle administratieve- en fiscale handelingen zoals coderen, loonadministratie, en alle overige fiscale handelingen onder één dak.    
De onderneming komt voort uit een middelgroot accountants kantoor en is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening in de meest ruime zin des woords.  
 
Onze persoonlijke contacten zorgen voor een directe behandeling van alle soorten vragen en werkopdrachten. Iedere relatie is voor ons een unieke relatie die wij voor lange tijd als relatie willen behouden. 
 
Teunissen Administratie en Belastingadvies B.V. is een klein kantoor gespecialiseerd in het MKB. 
Met een klein team verzorgen wij al sinds 1995 alle fiscale-en administratieve dienstverlening. 
Persoonlijke begeleiding en directe contactlijnen onderscheidt onze organisatie van anderen. 
Een vast contactpersoon is belangrijk voor de toch al vertrouwelijke informatievoorziening. 
 
Loon administratie 
 
Wij verzorgen de complete loonadministratie in elke branche. Wij verzorgen de loonstroken, aangiften loonheffing, eindejaarsverwerking, aan en afmelding bij bedrijfsvereniging en controle voorschotnota’s UWV 
 
Fiscale dienstverlening 
 
Alle fiscale dienstverlening van omzetbelasting tot inkomstenbelasting en loonheffing tot aangifte vennootschapsbelasting. Wij verzorgen alle fiscale correspondentie alsmede correspondentie met alle officiële instanties. 
 
 
Starters begeleiding 
 
Bent u een startende ondernemer? Dan komt er aardig wat op u af. Aanvraag loon- c.q. omzetbelastingnummer, wel of geen personeel, werken als onderaannemer of zelfstandige zonder personeel? Op alle vragen vinden wij een antwoord! 
 
 
Administratieve Dienstverlening 
 
Volledige administratieve verwerking is mogelijk. Wij maken gebruik van software die voor een ieder makkelijk is te hanteren. Ook controle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Zelf geen software? Geen probleem ook dat lossen wij voor u op.