Accountant
Accountant
Accountantskantoor FoedererDFK in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor FoedererDFK
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor FoedererDFK
Beukenlaan 60
5651CD Eindhoven

tel: 040-2649610

Extra informatie

Wat zijn uw plannen?   
Accountantskantoor FoedererDFK is een accountants- en advieskantoor. Wat wij doen? Wij doen er alles aan om u te helpen om úw plannen te realiseren. 
 
Gaat u investeren? Voor nieuwbouw, nieuwe vestigingen, een overname? Wij helpen u bij uw financieringsaanvraag. En we gaan, als u dat wilt, zelfs mee naar de bank of naar private investeerders. 
 
Bent u bezig met bedrijfsopvolging? Management buy-in? Wij beschikken over een handig stappenplan, rekenen voor u door en kijken of het financieel haalbaar is. 
 
Vanzelfsprekend verzorgen we ook alle ‘gangbare’ werkzaamheden. Controles, jaarrekeningen, alles wat u van een professionele accountant mag verwachten. Het is zelfs mogelijk om uw complete administratie bij ons onder te brengen. 
 
Onze 300 medewerkers, verspreid over tien kantoren in Nederland en België staan voor u klaar. Indien gewenst samen met de partners in ons internationale netwerk. FoedererDFK is namelijk een toonaangevend lid van DFK International. 
 
We komen graag bij u langs. Wat zijn uw plannen? 
 
Missie en Visie 
 
De missie van FoedererDFK is het concreet steunen en ondersteunen van ondernemers bij het realiseren van hun plannen. In onze visie is het daarom belangrijk dat: 
 
  • Elke ondernemer een vast aanspreekpunt heeft bij FoedererDFK: persoonlijk partnership 
  • De vakkennis van alle medewerkers van FoedererDFK hoog is: ondernemers hebben direct toegang tot een team van hoogopgeleide professionals op het gebied van accountancy, fiscaal- en managementadvies, bedrijfseconomie, administratie en automatisering. 
 
Uw plannen helpen we realiseren 
 
De ruggengraat van FoedererDFK is uiteraard accountancy: controleren, certificeren en samenstellen van uw jaarrekening. En als u dat wenst, voeren we uw administratie en helpen we daarbij. 
 
Het echte verschil maken we met onze ondernemers-diensten: 
 
Accountantskantoor FoedererDFK InvesteringsDesk : Heeft u (extra) geld nodig om uw plannen te realiseren? Wij helpen u daarbij. We rekenen met u en voor u. En we stellen de financieringsaanvraag op. We weten hoe banken denken, en we weten de weg naar private investeerders. 
 
FoederDFK BuitenlandDesk: Ziet u kansen in het buitenland? Kaart het aan, en wij activeren ons internationale netwerk voor u. Het geeft u snel inzicht in de kansen, laat u zien wat er nog geregeld of uitgezocht moet worden. En zet u de stap? Dan bent u verzekerd van een betrokken partner ter plekke: bij een van de 400 kantoren in 80 landen! 
 
Zaken doen in België, Duitsland, de VS of het VK? Voor deze vier landen heeft FoedererDFK een eigen desk met specialisten! 
 
FoedererDFK OpvolgingsDesk: Denkt u wel eens na over bedrijfsopvolging? Door uw kinderen, door het management, of wellicht wilt u de zaak verkopen? Van het sparren bij de eerste gedachten, tot het concreet begeleiden van het traject, FoedererDFK is er voor u. 
 
FoedererDFK PensioenDesk: Bent u bezig met uw pensioen? In eigen beheer? Of omzetten naar eigen beheer? We zetten de alternatieven op een rij en regelen het voor u. Dat geldt ook voor de pensioenregeling voor uw personeel. Grote kans dat u nu teveel betaalt. En uw medewerkers te weinig zekerheid hebben. Wij doen een QuickScan, geven advies en nemen het werk uit handen.  
 
Wat zijn jouw plannen? 
 
Hoe goed je ook bent, je bent nooit goed genoeg. Hoeveel je ook weet, je weet nooit genoeg. De lat ligt hoog, want onze klanten hebben plannen. En ze vertrouwen op jou om ze te helpen bij de realisatie daarvan. Van junior tot senior, van starter tot partner. Succes behalen we samen. 
 
Daarom heeft FoedererDFK een intensief opleidingsprogramma. We streven vakkennis van hoog niveau na. Voor iedereen. Op je eigen vakgebied, en tot een bepaald niveau op het vakgebied van je collega’s. Werken voor ondernemers met plannen, dat is teamwork. 
 
We maken dus graag kennis met je als je: 
 
  • het vak goed wilt leren of 
wilt ontwikkelen tot Registeraccountant (RA), accountant-administratie consulent (AA) of belastingadviseur (FB/NOB) of 
  • wilt doorgroeien naar het niveau van partner bij FoedererDFK of 
  • interesse hebt in hoogwaardige internationale dienstverlening