Accountant
Accountant
Accountantskantoor Haas & Van Ophoven in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Haas & Van Ophoven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Haas & Van Ophoven
Thorvaldsenlaan 6 /A
5623BN Eindhoven

tel: 040-2938700

Extra informatie

De Haas & Van Ophoven is een (kleinschalig) zelfstandig en onafhankelijk advieskantoor sinds 1997 gevestigd in Eindhoven, waar uitsluitend ervaren fiscaal juristen (afgestudeerd aan de faculteit Fiscaal Recht van respectievelijk de Universiteit Tilburg en Maastricht) werkzaam zijn.  Ons kantoor is aangesloten bij de beroepsorganisatie Register van Belastingadviseurs. 
Het Register Belastingadviseurs (RB) is het resultaat van de krachtenbundeling tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). 
Met ingang van 1 januari 2011 zijn deze verenigingen gefuseerd en als RB verder gegaan.  
 
Onze diensten bieden wij aan: 
 
Voor ondernemers (incl. starters), particulieren, expats en dga's, alsmede accountants- en administratiekantoren. 
Voor alle rechtsvormen; besloten vennootschap (BV), eenmanszaak, familiebedrijf, vennootschap onder firma (VOF), vereniging en stichting. 
Bestuur en administratie voor Verenigingen van Eigenaren (VVE). 
 
Ons werkgebied 
 
Bij ons kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden; 
Fiscale advisering (internationaal en nationaal). 
Samenstellen van alle soorten fiscale aangiften (zoals; inkomsten-, vennootschaps-, en omzetbelasting alsmede erfbelasting). 
Administratieve dienstverlening alsmede het samenstellen van jaarrekeningen (hiervoor maken wij gebruik van o.a. de software van EXACT en KING). 
Financiële planning; (estate-planning, bedrijfsopvolging, reorganisatie). 
Actuariële pensioenberekeningen en pensioenbrieven, (hiervoor maken wij gebruik van de software van Akkermans & Partners). 
 
De Haas & Van Ophoven staat voor vertrouwen. 
 
Vertrouwen in eigen expertise en kunnen. Maar ook staan wij voor het creëren en in stand houden van een sterke band met u als klant. 
Sinds onze oprichting hebben we een goede reputatie verworven in de belastingadvieswereld. Wij staan voor wat we zeggen; komen onze afspraken adequaat na en DOEN wat we zeggen dat we zullen doen. Op ons kunt u rekenen. 
Door de kleinschalige opzet van ons kantoor hebben we altijd korte lijnen en zijn wij te allen tijde in staat de ondernemers in het MKB alsmede de particulieren intensief en persoonlijk te begeleiden. Onze kracht zit in de persoonlijke aandacht in combinatie met gedegen kennis van ons fiscale vakgebied. 
Door het rechtstreekse contact met u weten wij precies wat er bij u speelt en kunnen we goed inspelen op de veranderingen en weet u altijd wie uw gesprekspartner is. 
Als gevolg van een adequate interne organisatie en door gebruik van up-to-date automatisering en de modernste hulpmiddelen zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op uw wensen / problemen en leveren wij altijd maatwerk. 
We kennen ook onze grenzen zodat we voor know how die buiten onze competenties ligt graag naar andere specialisten verwijzen. Hiervoor hebben we een goed en uitgebreid netwerk van fiscale specialisten, advocaten, notarissen en registeraccountants opgebouwd binnen als buiten Nederland.