Accountant
Accountant
Accountantskantoor Joanknecht & Van Zelst BV in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]
Accountantskantoor Joanknecht & Van Zelst BV
Dr Holtroplaan 9
5652XR Eindhoven

tel: 040-8447000

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Sinds 1948 staan wij met name DGA’s, hun bedrijven, vrije beroepsbeoefenaren en vermogende particulieren bij in het optimaliseren van hun financiële positie, business reporting, bedrijfsvoering en fiscale planning. 
 
Ons kantoor onderscheidt zich onder meer door de duur van de klantrelaties. Vertrouwen vinden we de mooiste vorm van waardering. We blinken uit door inlevingsvermogen, gecombineerd met onze kernwaarden als persoonlijk, gedreven, creatief, trots en een no-nonsense mentaliteit. 
 
Bij Joanknecht & Van Zelst vindt u 130 onafhankelijke, kritische geesten. Harde werkers met gezond verstand. En oog voor de grote lijn én het detail. 
 
Cijfers die voor zich spreken 
 
 
Al meer dan 60 jaar een vaste waarde voor onze opdrachtgevers. Eén vestiging voor optimale kennisdeling, heldere communicatie en snelheid. Ruim 130 medewerkers. Qua omzet een top 25-bureau in Nederland; de juiste mix van schaalgrootte en een platte structuur. Hoog niveau adviesopdrachten (qua aantallen registeraccountants behorend tot de top 10).  
 
Onze werkwijze 
 
Ons werk is persoonlijk. Wij leren u en uw agenda graag kennen. Betrokkenheid die vraagt om vertrouwen. Een randvoorwaarde om bovenop zaken te zitten. 
 
Om de communicatie volkomen helder te houden, werkt Joanknecht & Van Zelst altijd met één vast aanspreekpunt. Adviesgerichte ondernemers met oprechte betrokkenheid en enthousiasme voor het vak. 
 
Onze werkwijze intern? We staan voor verdieping, lenigheid van geest en de grootsheid om een collega diens mening te vragen; nuchtere competenties die voor ú belangrijk zijn. Over vakkennis, specialisme en kwaliteit reppen we hier nauwelijks. Voor een professioneel kantoor zijn dit vanzelfsprekendheden.