Accountant
Accountant
Accountantskantoor Van den Dungen C.V. in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Van den Dungen C.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Van den Dungen C.V.
Dillenburgstraat 25 /11
5652AM Eindhoven

tel: 040-2592838

Extra informatie

Profiel Accountantskantoor Van den Dungen C.V.   
De onderneming Accountantskantoor Van den Dungen C.V. met vestigingen te Eindhoven en Budel verricht haar werkzaamheden op het gebied van accountancy, belastingadvisering en consultancy/ begeleiding en ondersteuning aan ondernemingen (ondernemers) behorende tot het midden- en kleinbedrijf. 
 
In het beleid wordt groot belang gehecht aan een frequente uitwisseling van contacten om alert en op ontwikkelingen binnen uw organisatie in te springen en u hierbij te begeleiden en te ondersteunen. 
 
Financiële administratie 
 
Desgewenst kan de organisatie zorgdragen voor de periodieke registratie van de mutatie van de financiële administratie. De verwerking wordt in principe gekoppeld aan het BTW tijdvak maar kan voor het bedrijfseconomisch inzicht ook op kortere termijn. Er is geen verplichte koppeling met een bepaalde software, wij passen ons aan aanwezige software, uw voorkeuren of gebruikerstoepassingen aan. 
 
Onze voorkeur gaat ernaar uit dat de financiële administratie bij de klant door de klant of een van zijn medewerkers wordt verzorgd. Uiteraard vindt begeleiding plaats bij de inrichting en verwerking en is het proces erop gericht om zorg te dragen dat intern voldoende kennis aanwezig is om de dagelijkse administratie bij te houden. Het begeleiden van de administratie bestaat verder uit het bijstaan van de interne medewerkers om te komen tot een juiste en goede kwartaalafsluiting. Hierbij denken wij niet alleen aan het samenstellen van de aangifte omzetbelasting maar ook het samenstellen van managementinformatie. 
 
 
Loonadministratie 
 
Per maand verzorgen wij de loonadministratie voor de medewerkers van de klanten (op dit moment circa 160 per maand) omvattende onder andere de maandelijkse loonstroken, het maandelijks indienen van de aangifte loonheffing, het verstrekken van journaalposten desgewenst per kostenplaats alsmede de verzorging van het eindejaarswerk naar belastingdienst. Tevens is er de mogelijkheid voor aanmaken van Clieop bestanden voor het importeren van de netto loonbetalingen in de software elektronische bankieren van de grote in Nederland opererende banken. De loonverwerking geschiedt via een internetapplicatie van de grootste loonservicebureau van Nederland. 
Ook worden CAO verhogingen en aanpassingen bijgehouden en verwerkt alsmede wijzigingen doorgegeven aan pensioenfondsen en andere sociale instanties. 
 
 
Juridische advisering 
 
Voor het beantwoorden van juridische vragen in de dagelijkse ondernemingspraktijk is in de afgelopen jaren een breed scala aan netwerkcontacten opgebouwd die waarop, eventueel voor specifieke aspecten kan worden teruggevallen en welke geraadpleegd kunnen worden. 
Als voorbeelden zijn te noemen: arbeidsovereenkomsten en ontslagrecht, huurcontracten, samenwerkingsvormen en algemene vragen op het terrein van vennootschapsrecht. 
 
 
Fiscale advisering 
 
Voor hoogwaardige fiscale adviestrajecten en second opinions wordt nauw samengewerkt met Mr. T.G. van Laarhoven belastingadvies. De heer van Laarhoven heeft ervaring opgedaan bij grotere kantoren als BDO en Deloitte en sinds kort gekozen om als zelfstandige zijn kennis aan te bieden voor een op maat gesneden advisering.