Accountant
Accountant
Baker Tilly Berk in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]
Baker Tilly Berk
Anderlechtstraat 7
5628 WB Eindhoven

tel: (040) 2505700

Extra informatie

Uw organisatie   
Over uw bedrijf en bijbehorende zaken hoeft niemand u iets te vertellen. Geldt dit echter ook voor de financiële administratie? Voor u als ondernemer staat voornamelijk de business centraal. Iedere dag wordt u geconfronteerd met nieuwe vragen en uitdagingen. Om steeds de juiste beslissingen te kunnen nemen, is het belangrijk dat u snel inzicht heeft in de prestaties van uw onderneming. Een goede financiële administratie is hierbij onmisbaar. 
 
Iemand die u en uw bedrijf begrijpt 
 
U vertrouwt de financiën van uw bedrijf niet zomaar aan iedereen toe. U wilt iemand die u bedrijf begrijpt en die vooral begrijpt wat u beweegt en wat u bezighoudt. En gespecialiseerd is op het gebied van accountancy en belastingadvies. Iemand die antwoord weet op vragen voordat u ze stelt. Vragen zoals: Welke gegevens moet u in de jaarrekening opnemen? Waarmee kan ik financieel hulp krijgen als ik wil stoppen met mijn bedrijf? Mijn zoon wil mijn bedrijf overnemen, met welke nieuwe regelingen moet ik rekening houden? Hoe is het dan geregeld met mijn pensioen? 
 
Meer tijd en ruimte voor uw kernactiviteiten 
 
Baker Tilly Berk neemt ondernemers de financiële administratie uit handen. Hierbij zijn vele vormen mogelijk. Van geheel of gedeeltelijk uitbesteden tot detachering en online boekhouden. Daarnaast denken wij graag mee over organisatorische, fiscale en juridische vraagstukken binnen uw onderneming. Zo krijgt u meer tijd en ruimte voor uw kernactiviteiten.

Diensten bij Baker Tilly Berk 

Baker Tilly Berk combineert de voordelen van kleinschalige vestigingen met die van een grote organisatie, met specialistische kennis en een internationaal netwerk. 
 
Kerncompetenties en specialisaties 
Wij adviseren u bij het aansturen van uw organisatie en wij bieden u een breed aanbod aan diensten en specialisaties: 
 
  • Accountancy 
  • Belastingadvies 
  • IT Advisory 
  • Bedrijfsjuridisch advies 
  • Corporate finance 
  • Interim financial services (detachering) 
  • Subsidieadvies en subsidie-audit 
  • Internationaal zaken doen 
 
De kracht van Baker Tilly Berk 
Accountancy en belastingadvies vormen de basis, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze focus beperkt zich echter niet alleen tot het financiële gedeelte van uw organisatie. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in u, uw bedrijf en uw familie. Dat is de kracht van Baker Tilly Berk!