Accountant
Accountant
DWO- Administraties.nl in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VDWO- Administraties.nl
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
DWO- Administraties.nl
Europalaan 26 /A
5623LJ Eindhoven

tel: 040-2449340

Extra informatie

Wij zijn   
een zelfstandig administratiekantoor dat online diensten combineert met persoonlijke begeleiding. Voor iedere ondernemer zoeken we de best passende oplossing op het gebied van administratie en bedrijfsprocessen. Met actuele cijfers denken we mee met de ondernemer en houden we ook af en toe een spiegel voor. Vertrouwen in onze klanten hebben en ze dat ook terug geven, dat is voor ons belangrijk. 
 
Wij verzorgen 
 
administraties, btw aangiften, tussentijdse rapportages, aangiften inkomstenbelasting, loonadministraties, koppelingen met branche pakketten en webshops. We hebben fiscale deskundigheid in huis en hebben accountancy diensten binnen handbereik via De Wert accountants & belastingadviseurs. 
 
Wij en social media 
 
gaan prima samen. Je kunt ons als kantoor vinden op twitter en LinkedIn. We staan echter ook voor persoonlijk! Daarom zijn we ook altijd actueel en informatief via onze eigen medewerkers: 
 
Onze medewerkers 
 
vormen als team een mooie mix van enthousiasme, geduld, bevlogenheid, punctualiteit en bovenal betrokkenheid. Iedere klant krijgt bij ons een vast aanspreekpunt, die zijn of haar belangen en lopende zaken behartigt. We blijven wel gezamenlijk van onze klanten op de hoogte, zodat er altijd direct service verleend kan worden.