Accountant
Accountant
Van Eert Accountants in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]
Van Eert Accountants
Steijgerweg 6 /A
5616HS Eindhoven

tel: 040-2464455

Extra informatie

Vrijheid om te ondernemen.   
Uw lust, uw leven! 
 
Van Eert Accountants & Adviseurs is een accountantsorganisatie in Eindhoven die zich hoofdzakelijk richt op het MKB. Onze werkzaamheden bestaan uit accountants- en fiscale werkzaamheden op een heel breed terrein. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse controle- en advieswerkzaamheden zowel op jaarrekening als fiscaal gebied alsmede aanvullende diensten zoals het verzorgen van administraties en loonadministraties. Vanuit ons kantoor te Eindhoven, bestaande uit ongeveer 12 medewerkers, behartigen wij al meer dan 30 jaar de belangen van een groot aantal ondernemers en ondernemingen in Nederland. 
 
Wij streven er dagelijks naar de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren. Hiertoe zullen wij het niet nalaten om, daar waar onze kennis tekort schiet, externe deskundigen in te schakelen wanneer dit in het belang is van u. 
 
Door onze zeer vergaande graad van automatisering zijn wij in staat om u bijzonder snel van dienst te zijn voor wat betreft rapportages, aangiftes, administraties, et cetera. Daarnaast beschikken wij over de laatste software omtrent uitwisseling en inlezen van administratieve gegevens en worden onze jaarrekeningen via geavanceerde software samengesteld. 
 
Uw lusten, uw lasten... 
Onze lust en leven! 
 
Als ondernemer, directeur of vrije beroepsbeoefenaar in het midden- en kleinbedrijf staat u er vaak alleen voor. Vrijheid om te ondernemen vindt u belangrijk, maar ook uw zaken vooral zelf regelen. Daar ligt nu juist de uitdaging van het ondernemerschap. En als u dan externe deskundigheid inschakelt, verwacht u een professional met verstand van zaken. Uw zaken in het woud van gecompliceerde en steeds veranderende wet- en regelgeving. 
 
Tevens bent u op zoek naar een businesspartner, iemand die u als kritisch klankbord kan ondersteunen bij het verbeteren van uw liquiditeitspositie en uw resultaten. 
 
Van uw bedrijfsadviseur verwacht u een combinatie van deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid die u in staat stelt uw vrijheid te kunnen handhaven. Dit zijn nu juist de kwalificaties waardoor de professionals van Van Eert Accountants & Adviseurs zich onderscheiden. Samen met u werken wij aan uw vrijheid, succes en resultaat. 
De dienstverlening van Van Eert Accountants & Adviseurs is stevig geworteld in de accountancy en de fiscaliteit. Meer dan 30 jaar adviseren wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije-beroepsbeoefenaars en non-profit instellingen. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwenspartner van onze cliënten, een betrouwbare en deskundige adviseur met wie vaak een langdurige, persoonlijke relatie bestaat. 
 
Onze filosofie is dan ook te omschrijven als ‘vrijheid om te kunnen ondernemen’. 
 
Van Eert rekent... 
U rekent op ons. 
 
Het MKB team van Van Eert Accountants bedient klanten, waarbij Van Eert Accountants & Adviseurs de jaarrekening samenstelt en/of beoordeelt. Dit zijn veelal klanten waarbij wij een rol vervullen in het administratieve proces, de administratie of de afsluiting. 
 
Dit team verzorgt voor onze klanten onder meer: 
 
- controle van administraties inclusief tussentijdse verslaglegging en begeleiding van uw administrateur; 
 
- samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen; 
 
- fiscale advisering, met name gericht op de jaarlijkse aangifte, in- en uittreding uit B.V.’s en bedrijfsopvolging. 
 
De klantenkring van het team MKB is zeer divers. Daarin ligt ook de kracht. Zo kunt u profiteren van inzichten in andere branches. Wij geloven in kruisbestuiving tussen branches en niet in branchespecialisatie. Zo kunt u onder andere profiteren van onze inzichten in de branches van de automatisering, autodealers, assurantiën, interim management, personeelsdiensten, architectuur, golfbanen, call centers, paramedische sector, non-profit sector, woningcorporaties, advocatuur, uitgeverijen, groothandels, etcetera, van ondernemingen met geen personeel tot ondernemingen met 1.000 man personeel.