Accountant
Accountant
Van Meijl Freriks Belastingen-Administraties-Advies in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]
Van Meijl Freriks Belastingen-Administraties-Advies
Jan Smitzlaan 4G
5611 LE Eindhoven

tel: 040 - 2112574

Extra informatie

Van Meijl Freriks, is het meest gespecialiseerde Belasting en administratiekantoor gevestigd te Eindhoven, Helmond en Tilburg voor ZZP-ers en mkb bedrijven en voornamelijk aktief in de regio Eindhoven-Helmond-Tilburg-Breda-Geldrop-Veldhoven-Valkenswaard-Budel. Van Meijl Freriks is een erkend en flexibel belasting-, administratie- en advieskantoor bestaande uit 19 personeelsleden met jarenlange werkervaring en met hoog opgeleide fiscalisten en accountants. Van Meijl Freriks heeft meer dan 700 zakelijke relaties in haar klantenbestand, hierdoor zijn we bekend met nagenoeg alle branches, van horeca tot en met zorg. Daarom kunnen we u op zowel Accountancy, fiscale als ook op bedrijfseconomische vlak goed met adviezen voorzien. Ook klanten die ver buiten de regio Eindhoven, Helmond en Tilburg aktief zijn kunnen wij bedienen met ons administratiepakket.   
Uw volledige administratie kan bij ons digitaal aangeleverd worden, u kunt alle facturen gescand aanleveren., wij zorgen daarna voor de snelle verwerking, zo kunt u dagelijks uw boekhouding naar ons aanleveren en blijft u inzicht in uw administratie behouden. 
 
Van Meijl Freriks richt zich vooral op starters , freelancers, ZZP-ers, eenmanszaken. We kunnen ook uitstekend met onze accountants en fiscalisten de MKB ondernemers , de vennootschap onder firma (VOF) tot grote Vennootschappen in de regio Eindhoven, Helmond en Tilburg bedienen. Deze doelgroep heeft vooral betrokkenheid, persoonlijke begeleiding en duidelijkheid nodig. Onze fiscale adviseurs (FB) zijn zowel voor de kleinere als voor de grotere klanten de belastingadviseur voor uw onderneming. De accountant (AA) zorgt ervoor dat u bedrijfseconomisch optimaal rendeert. Persoonlijke begeleiding en fiscaal advies op maat staat bij ons centraal. 
 
Fiscaal advies is zeer belangrijk, daarom hebben we bij Van Meijl Freriks een team met op het hoogste niveau fiscaal geschoolde mensen die al jarenlang ervaring hebben met het begeleiden en adviseren van ondernemers. Onze Accountants zorgen ervoor dat u bedrijf optimaal rendeert. Normaal komt u deze adviseurs alleen tegen op zeer grote accountantskantoren, daar zijn de tarieven echter veelal twee tot drie maal zo duur. Omdat wij een laagdrempelig kantoor zijn voor iedereen, hanteren wij gewoon de tarieven die je normaliter zou verwachten bij de kleinere administratiekantoren, ook de omgang met de klant is informeel, er lopen uitsluitend korte lijnen. Onze tarieven zijn gelijk aan andere administratiekantoren, echter wij onderscheiden ons zeer duidelijk van hen met kwaliteit, door ons persoonlijk en duidelijk fiscaal advies op het aller hoogste niveau door de zeer ervaren fiscalisten. Met afstand kunnen wij u de beste fiscale en ondernemersbegeleiders garanderen in Eindhoven, Helmond en Tilburg, zoals u van ons verwacht tegen een normale prijs. Deze aanpak werkt zeer goed en kunnen we vastellen dat we deze prijs kwaliteit verhouding optimaal voor de klant benutten. 
 
Dit is dan ook de reden dat midden tot grote MKB ondernemers uit de regio Eindhoven, Helmond en Tilburg de weg naar ons kantoor in grote getalen gevonden hebben, fiscaal Advies wordt door ons uitsluitend door ervaren fiscale adviseurs verzorgd, wij zijn aangesloten bij de Federatie van Belastingadviseurs, het kwaliteits keurmerk van fiscaal advies op het hoogste niveau. Voor de grotere MKB ondernemers is het ook fijn om een sparringspartner te hebben om een nog duidelijker inzicht te krijgen in uw onderneming, hiervoor hebben we onze AA accountant met jarenlange ervaringen. Van Meijl Freriks heeft geschoolde en vooral ervaren Adviseurs in dienst om u hierin te begeleiden. Informeer naar onze dienstverlening. 
 
Indien u op zoek bent naar een snelle en accurate verwerker van de salarisadministratie bent u bij ons ook op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en de uitgebreide dienstverlening die we voor u kunnen verzorgen. 
 
Ook uw gehele financiële administratie nemen wij op vakkundige wijze uit handen zodat u zich volledig op het ondernemen kunt richten. Ook kunnen wij u daar waar nodig begeleiden en adviseren. Doordat wij klein zijn en verder geen extra kosten hebben, van lease auto's of dure kantoren is bij ons geen sprake, kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven werken. Indien u vragen heeft of snel even iets wil weten kunt u bij ons terecht zonder dat de meter begint te lopen, we spreken namelijk per jaar een vaste prijs af, ALL IN, voor de ZZP-ers hebben we een speciaal ZZP-pakket gemaakt .