Accountant
Accountant
Wesselman Accountants in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]
Wesselman Accountants
Elzentlaan 27
5611LG Eindhoven

tel: 040-2114411

Extra informatie

Wesselman, wezenlijk anders.   
Wesselman Accountants | Adviseurs is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor waar dagelijks 100 professionals klaarstaan met het doel cliënten te laten excelleren. Nationaal of internationaal, van start tot overdracht; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar ondernemers bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk. 
 
Door een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, gecombineerd met een intensief persoonlijk contact en grote betrokkenheid, zijn wij dé ideale sparringpartner voor onze ondernemers. 
 
Wesselman begrijpt wat u van een adviseur verwacht. De door ons samengestelde of gecontroleerde jaarrekening vormt uw ijkpunt voor strategische beslissingen. Samen vergroten wij uw daadkracht en werken we aan de toekomst van uw onderneming. 
 
Bij Wesselman Accountants | Adviseurs bestaan diverse specialisatiegroepen waarin accountants, fiscalisten en juristen zijn verenigd: 
Estate planning - Financiële planning - Transfer pricing - Internationaal ondernemen - Pensioenadvies - Human Resource Management - Formeel recht - Omzetbelasting / Overdrachtsbelasting - Zorgprofessionals - Innovatie - Arbeidsrecht - Outsourcing - Rating Services - Bijzondere onderzoeken - Corporate recovery. 
 
Missie & Visie 
 
Missie 
 
Wesselman wil als accountancy- en advieskantoor een baken zijn voor toonaangevende ondernemers. Wesselman wil beschikken over een uitgebreid aanbod aan producten en diensten om de ideale sparringpartner te zijn voor haar klanten met hun (internationale) ambities. Hierbij wil Wesselman zich wezenlijk onderscheiden door een gastvrij, persoonlijk contact en een dienstverlening gekenmerkt door energieke inzet en samenwerking, pro-activiteit en inlevingsvermogen, kwaliteit, efficiency en transparantie. Daarbij staat de klant centraal. 
 
Visie 
 
Onze visie is zowel concreet als doeltreffend: “Laat ondernemers excelleren”. Dit inspireert ons dagelijks om de beste dienstverlening te bieden die onze klanten verdienen. 
 
Kernwaarden 
 
Kwaliteit 
 
Oog voor detail en zorgvuldigheid, daar gaan wij voor. Deze scherpte en precisie zijn een uitdaging voor ons, onze stijl: realistisch. 
 
Vertrouwen 
 
Langdurige, persoonlijke relatie met u; wij koesteren de vertrouwensrelatie. Wij stellen: een klant hoeft nooit meer weg bij ons. 
 
Energiek 
 
Kracht uitstralen, overtuigend zijn en snelheid in onze dienstverlening. Onze inzet voor de klant houdt nooit op! 
 
Samenhang 
 
Efficiënte werkwijze, alle schakels binnen de motor van onze organisatie grijpen op elkaar afgestemd ineen. De relatiebeheerder is de spil, de verbinding, de kracht. Samenwerking en communicatie zijn sleutelbegrippen. 
 
Gastvrijheid 
 
Bereikbaarheid, u voelt zich welkom en thuis tijdens uw bezoek of anderszins contact met ons.