Accountant
Accountant
Adbeco accountantskantoor in
Emmen
[Terug naar Emmen]
Adbeco accountantskantoor
Hoenderkamp 22
7812VZ Emmen

tel: 0591-655855

Extra informatie

Adbeco accountantskantoor   
Adbeco accountantskantoor vindt zijn oorsprong in het Drentse Coevorden en is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een brede dienstverlenende organisatie in de accountancy, belastingadvies, personeels- en salarisadministratie, bedrijfsadvisering, internationalisering, automatisering en consultancy. Wij zijn een krachtige, jonge en ambitieuze organisatie die terug kan vallen op ruim 70 ervaren en betrokken medewerkers. 
 
De Drentse nuchterheid gaat gepaard met gezonde ondernemingsdrang. Naast 3 kantoren in Noord Nederland hebben wij eigen kantoren in Shanghai en Hong Kong. Met verschillende buitenlandse accountants- en advieskantoren zijn samenwerkingsverbanden, zodat wij u altijd en overal van dienst kunnen zijn. 
 
Accountancy 
 
Adbeco heeft een Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verkregen voor het verrichten van (verplichte) accountantscontrole en het afgeven van controleverklaringen. 
 
Belastingadvies 
 
De fiscale structuur van uw onderneming en uw fiscale positie, zakelijk en privé, zijn dynamisch. Samen met u zorgen wij voor de meest optimale fiscale situatie.