Accountant
Accountant
Hemel Accountancy in
Emmen
[Terug naar Emmen]
Hemel Accountancy
Jules Verneweg 13 /17
7821AD Emmen

tel: 06-20494572

Extra informatie

Op 1 januari 2010 ben ik, Hans Hemel, gestart met Hemel Accountancy als accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Met mijn kwalificatie tot registeraccountant en jarenlange ervaring in de accountancybranche, ben ik zeer deskundig in de begeleiding van allerlei ondernemers bij met name hun financiële en fiscale zaken.   
Ondernemers hebben een grote behoefte aan een vast aanspreekpunt die ook hun persoonlijke situatie kent, zowel zakelijk als privé. Alleen dan kun je komen tot een optimaal advies en een optimale begeleiding. Hemel Accountancy biedt dat door zijn korte lijnen en directe bereikbaarheid. En dit alles tegen een zeer acceptabele prijs. 
 
Zo worden kortere consulten per telefoon of mail niet in rekening gebracht. Graag nodig ik u uit om eens vrijblijvend contact op te nemen om samen te bepalen hoe wij elkaar van dienst zouden kunnen zijn. Ik zie dan ook uit naar uw bericht. 
 
Hemel Accountancy richt zich primair op de verzorging van de jaarrekening en fiscale aangiften van ondernemers en particulieren. 
 
Daarnaast richt het zich op de advisering van ondernemers in met name financiële en fiscale zaken. Hierbij is te denken aan fiscale planning, financieringsvraagstukken, bedrijfsovernames, investeringsplannen, subsidie- en administratieve advisering. Hierbij staat steeds voor ogen om voor u te komen tot een optimale situatie. Ook voor het begeleiden van startende ondernemers bent u bij Hemel Accountancy op het juiste adres. 
 
Bij al deze zaken staat een frequent overleg met u bij ons hoog in het vaandel. Dit vergroot uw betrokkenheid en vermijdt voorkombare verrassingen. De ervaring leert dat ondernemers dit zeer op prijs stellen. Uw belang staat dan ook hoog in het vaandel bij Hemel Accountancy.