Accountant
Accountant
KroeseWevers accountantskantoor in
Emmen
[Terug naar Emmen]
KroeseWevers accountantskantoor
De Bukakkers 20
7811KZ Emmen

tel: 0591-657800

Extra informatie

Onze organisatie kent korte lijnen, hetgeen wel zo efficiënt werkt. Om oplossingen te bieden en de beleidsondersteuning op niveau inhoud te geven, denken onze medewerkers met de klant mee. Er wordt gewerkt vanuit een resultaatgerichte aanpak. Welke dienstverlening u ook voor ogen heeft, onze flexibele manier van werken garandeert u op elk gewenst moment een passend antwoord.   
Diensten  
 
Negen kerndisciplines binnen één organisatie. Een optelsom van kennis. 
 
U verwacht van uw accountant professionele dienstverlening. Niet alleen bij de cijfermatige en controlewerkzaamheden, maar ook bij de advisering op basis van die cijfers. 
 
Wij helpen u óók graag bij het opzetten en stroomlijnen van uw financiële administratie. We kunnen begeleiden bij de start of de overname van een onderneming. We kunnen begrotingen en financieringsaanvragen voor u opstellen. We kunnen de volledige zorg voor uw financiële administratie overnemen.En zit u tijdelijk zonder controller of administratief personeel? Ook daarbij kan KroeseWevers u van dienst zijn. 
 
Jaarcijfers gaan over het verleden. Wij helpen u óók met een visie op de toekomst. 
 
Hoe belangrijk jaarcijfers ook zijn, ze gaan over het verleden. Wij kijken ook met u naar de toekomst. Kan de managementinformatie beter? Hoe houdbaar is het business-model? Zijn er optimalisaties mogelijk op fiscaal gebied? Waar liggen nieuwe 
kansen, waar risico’s? Wat gebeurt er in de markt op de korte en langere termijn? Hoe verstevigen we de continuïteit? Juist in die dialoog laten we graag onze waarde zien. Van cijfers naar visie! 
We komen met adviezen die zich terugverdienen. 
 
Niet alleen cijfers tellen. Wij zijn er voor u en voor uw onderneming. We voelen ons betrokken bij u, uw bedrijf, uw medewerkers, uw resultaten. Dat vinden we bij KroeseWevers eigenlijk de meest logische visie.