Accountant
Accountant
Pors accountantskantoor in
Emmen
[Terug naar Emmen]
Pors accountantskantoor
Bislet 5
7825SB Emmen

tel: 0591-620014

Extra informatie

Pors accountantskantoor is een laagdrempelig, dynamisch accountantskantoor met vestigingen in Emmen, Ter Apel en Veendam  Met circa twintig medewerkers hebben wij brede kennis en ervaring in huis op het gebied van: 
 
  • samenstellen en (wettelijke) controles van jaarrekeningen 
  • organisatorische, administratieve en fiscale ondersteuning en advisering 
  • investeringen en subsidies 
  • salarisadministratie en personeelszaken. 
 
Dankzij onze harmonieuze werksfeer en grote persoonlijke betrokkenheid bij het lokale en regionale bedrijfsleven zijn wij een gewaardeerde financiële dienstverlener in de regio. 
 
Administratieve ondersteuning 
 
Accountantskantoor Pors biedt haar cliënten, waar gewenst ondersteuning op het gebied van het verwerken van de financiële administratie. 
 
De aard en wijze van deze dienstverlening wordt geheel op de behoefte van de cliënt afgestemd. Zo kan het zijn dat de administratie per maand of kwartaal door u wordt aangeleverd en vervolgens door ons wordt verwerkt. Dit aanleveren kan bijvoorbeeld door het overleggen van de basisbescheiden (facturen en dergelijke) of middels door u ingevulde zogenaamde codeerstaten. Ook kan het zijn dat door ons de administratie bij u op uw apparatuur wordt verzorgd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat een van onze adviseurs periodiek “over uw schouder meekijkt”. 
 
Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat wij voor u de digitale aangiften omzetbelasting verzorgen. 
 
Kortom, wij kunnen u op velerlei wijze ter zijde staan en zullen in overleg met u bepalen welke oplossing voor u het meest passend is.