Accountant
Accountant
Bisschoff & Dassen accountantskantoor in
Geleen
[Terug naar Geleen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VBisschoff & Dassen accountantskantoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Bisschoff & Dassen accountantskantoor
Rijksweg Zuid 166 A
6161 BT Geleen

tel: 046-4105179

Extra informatie

Bisschoff | Dassen Accountants en Adviseurs NV is een kantoor met registeraccountants, register belastingadviseurs en registermediators.   
Bij ons staat u als ondernemer centraal. Of het nu gaat om overnamevraagstukken, verkoopvraagstukken, bedrijfsfinancieringen, opstellen jaarrekeningen, fiscaliteit, pensioenen of juridische vraagstukken. Wij, al dan niet tezamen met onze partners in business, stellen u en uw onderneming centraal. We kijken niet alleen naar wat de beste oplossing is, maar vooral ook naar welke oplossing het best bij u past bij de beantwoording van de diverse vraagstukken. Degelijk werk in combinatie met acceptabele prijzen. Voor het kleinbedrijf zijn zelfs vaste prijsafspraken mogelijk. Wij waren in 1997 de eersten die met deze formule in de accountancybranche tot volste tevredenheid van onze cliënten werkten.