Accountant
Accountant
AaaBee Accountants in
Groningen
[Terug naar Groningen]
AaaBee Accountants
Sylviuslaan 6
9728NS Groningen

tel: 050-3176717

Extra informatie

Welkom! U bent bij ons binnen   
Mogen we eens raden? U bent hier vast niet zomaar. U bent op zoek naar experts op het financiële en fiscale vlak. U wilt contact met mensen die u vertrouwt en die de kwaliteiten hebben om meer waarde voor u te creëren. Juist ook als het gaat om uw financiën wilt u een goed gevoel bij degene aan de andere kant van de tafel. Want dat soort zaken bespreekt u niet met iedereen. 
U zoekt een partner, die deskundig is, die uw markt kent en begrijpt waar 
u naartoe wilt. En het mag ook nóg wel iets meer zijn: iets persoonlijker, 
dichterbij en … net even anders. 
Laten we kennismaken 
 
AaaBee Accountants en Adviseurs. 
Wij zijn nét even anders. 
 
We zijn net even anders 
 
AaaBee Accountants en Adviseurs is een echt noordelijk accountantskantoor: nuchter, eerlijk en persoonlijk. Wat ons werk betreft doen we wat u van een goed accountantskantoor mag verwachten. We houden ons bezig met accountancy, fiscale zaken en administratieve dienstverlening. Dat is de basis, maar we doen graag nog wat meer. We coachen, adviseren en ondersteunen. En dat doen we, u raadt het al, net even anders. 
 
We zijn specialisten 
 
Onze mensen zijn ons kapitaal: samen bepalen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons team bestaat uit 12 enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk bijzondere mensen. Specialisten op verschillende terreinen die de ontwikkelingen in hun vakgebied nauwgezet volgen. Of dat nu gaat om nieuwe besluitvorming, regelgeving, veranderende economische omstandigheden, een nieuw fiscaal stelsel, noem maar op. 
 
We zijn dichtbij 
 
Bij ons regelt u uw boekhouding, financiële, fiscale en andere zaken met één persoon. Dat is niet alleen voor ons heel handig, maar vooral voor u bijzonder prettig. Want zo kunnen we efficiënt samenwerken en zonder ruis communiceren. Wat weer leidt tot goede oplossingen die echt passen bij úw situatie. Daar mag u op rekenen! 
 
 
Onze diensten 
 
Binnen onze vakgebieden kunnen we u op verschillende manieren helpen. Om erachter te komen hoe en wat maken we graag eerst kennis. Ieder bedrijf is anders, ieder mens heeft andere wensen, iedere situatie vraagt om een andere oplossing … Centraal staat onze kennis van de accountancy en op het gebied van fiscale zaken. Daaromheen en daarbinnen kunnen we in overleg nog veel meer voor u uit handen nemen. 
 
Kort samengevat kunnen we in elk geval op de volgende terreinen iets voor u betekenen: voor het samenstellen van jaarrekeningen of tussentijdse cijfers, voor begeleiding en advisering van tussentijdse verslagen, voor begeleiding bij het opzetten van een ondernemingsvorm, het samenstellen van prognoses, het doen van fiscale aangiften en advies (inkomsten- belasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenk- en erfbelasting), het verwerken van financiële administraties (bijvoorbeeld ook on line), salarisadministraties, het opstellen van arbeidscontracten, begeleiding in financieringstrajecten en bij subsidieaanvragen en pensioenen en … nog zoveel meer. 
 
Laten we eens praten.