Accountant
Accountant
Accountantskantoor De Jong & Laan in
Groningen
[Terug naar Groningen]
Accountantskantoor De Jong & Laan
Van Elmptstraat 14
9723ZL Groningen

tel: 050-3166966

Extra informatie

Onze klanten zijn de ondernemers, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Dat we weten hoe spannend het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen door het hoofd spoken bij een overname. Welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging. De Jong & Laan is zelf immers ook een onderneming. Ooit met twee man begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met 700 mensen en 26 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland.   
Directie en partners 
 
De Jong & Laan wordt centraal geleid door algemeen directeur Johan E. Evers AA, directielid drs. Ebo W.P. Roek RA en directielid mr. Arnold J. van Leeuwen FB, die door de partners (aandeelhouders) als bestuur van de organisatie zijn gekozen. De directie onderneemt op strategisch niveau en zorgt dat de partners en de clusters van vestigingen die zij aansturen, organisatorisch gefaciliteerd worden. Hierdoor hebben de partners de ruimte zich volledig te focussen op de klanten en de regionale markten. 
 
Vestigingen 
 
De vestigingen zijn per twee of drie regionaal geclusterd. Het ondernemerschap wordt lokaal gedragen door een partner, ondersteund door een vestigingsleider die zich op de personele en operationele zaken richt. Op iedere vestiging werken accountants en belastingadviseurs en ieder cluster kent een team personeel & salaris. 
 
Specialisten 
 
Daarnaast hebben we nog een aantal aanvullende vormen van dienstverlening, zoals een gespecialiseerd team belastingadviseurs, adviseurs in corporate finance, bedrijfsadvies, detachering en subsidieadvies. Deze teams werken voor de hele organisatie, maar werken elk vanuit een eigen vestiging ergens in ons marktgebied. 
 
Staf 
 
Het hoofdkantoor in Vroomshoop is de centrale vestiging van waaruit directie en staf opereren. De stafafdelingen worden aangestuurd door operationeel manager André Straatsma. De staf bestaat uit facilitaire zaken, hrm, marketing & communicatie, ict, centrale administratie, kwaliteit en vaktechniek, compliance, educatie en kennismanagement. 
 
Als ondernemer wilt u toch vooral ondernemen? Wij begrijpen dat, want we begeleiden al jarenlang ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook grotere ondernemingen en non-profitorganisaties bij de jaarlijkse aangifte of het maken van een halfjaarlijkse prognose. 
 
Dienstverlening 
 
Met onze brede dienstverlening kunnen we u en uw bedrijf adviseren en ondersteunen. En dat doen we op verschillende manieren. Een aantal voorbeelden: 
 
Stel, u wilt een eigen bedrijf starten en meer weten over de financieringsmogelijkheden. 
Het kan ook zijn dat uw bedrijf flink in de lift zit en dat u een strategische overname wilt doen. 
Of misschien bent u op zoek naar een bedrijfsopvolger, omdat u binnenkort met pensioen wilt. 
 
Advies van start tot overname 
 
Voor verschillende activiteiten schakelt u de adviseurs van de Jong & Laan in. Zij ondersteunen ondernemers van start tot overname en weten voor welke uitdagingen u komt te staan. Neem direct contact met ons op.  
 
Kernactiviteiten 
 
Dit zijn onze negen kernactiviteiten: 
 
  • Accountancy 
  • Belastingadvies 
  • Personeelsadvies 
  • Salarisadministratie 
  • Corporate finance 
  • Bedrijfsadvies 
  • Detachering 
  • Subsidieadvies 
  • Online diensten