Accountant
Accountant
Accountantskantoor Lubberink & Co in
Groningen
[Terug naar Groningen]
Accountantskantoor Lubberink & Co
Hereweg 79
9725AC Groningen

tel: 050-5273333

Extra informatie

Lubberink & co heeft zich in de loop van haar bestaan een goede positie weten te verwerven als onafhankelijk accountantskantoor en belastingadviesbureau. Ons kantoor is actief in het betere MKB-segment: zakelijke dienstverlening, handel en industrie, medische sector en non-profitinstellingen alsmede een omvangrijke aangiftepraktijk voor de particulier.   
Door een optimale betrokkenheid bij de ondernemers en particulieren zijn wij in staat in een vroeg stadium relevante ontwikkelingen te vertalen naar uw specifieke situatie. 
 
Door te werken vanuit één vestiging zijn de lijnen kort en informeel. Alle adviseurs bevinden zich onder een dak. U hebt een vast aanspreekpunt binnen het kantoor met daarachter een secondant die over uw bedrijfsactiviteiten of persoonlijke situatie is geïnformeerd. Uw wensen en uw verwachtingen van de adviseurs zijn uitgangspunten in onze dienstverlening. 
 
Algemeen 
 
Lubberink & Co is graag uw (gespreks)partner in zakelijke dienstverlening. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de te verrichten werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Doelmatigheid, accuratesse, deskundigheid en een no-nonse aanpak zijn hierin ons beleid om te komen tot continue kwalitatieve dienstverlening.