Accountant
Accountant
Bastiaan administratiekantoor in
Groningen
[Terug naar Groningen]
Bastiaan administratiekantoor
Grondzijl 14
9731 DG Groningen

tel: 050 - 5492350

Extra informatie

Bastiaan administratie te Groningen   
Over Bastiaan & Partners 
 
Vanaf 1994 verzorgt Bastiaan Administatie te Groningen de administratie van bedrijven en particulieren. Wij bieden expertise op verschillende administratieve disciplines. Van jaarrekeningen tot begrotingen en van fiscale aangiften tot startersbegeleiding. 
 
Bastiaan administratie is als zelfstandig en vooruitstrevend administratiekantoor gericht op het zorgvuldige voeren van uw volledige boekhouding. Bastiaan administratie verzorgt de boekhoudig snel, degelijk en betrouwbaar. Zonder al te veel opsmuk en zonder al te veel poeha. In cijfers zijn we nu eenmaal beter dan in woorden. We prefereren getallen boven letters! En zo hoort het natuurlijk ook bij een administratiekantoor! 
 
Bastiaan administratie kan alle onderdelen van uw financiele administratie verzorgen. Ons pakket van dienstverlening bestaat uit jaarrekening opstellen , btw aangifte, loonadministratie, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapbelasting, aangifte successie en ficaal advies. 
 
 
Startersbegeleiding 
 
Starters adviseren en begeleiden we bij: 
 
- het opzetten van eenvoudige boekhouding; 
- het gebruik van software (Snelstart) voor uw boekhouding ; 
- de keuze van de bedrijfsvorm (eenmanszaak, freelance, etc). 
 
Meer info over het opstarten eigen bedrijf 
 
 
Kenmerken dienstverlening 
 
De dienstverlening van Bastiaan administratie wordt gekenmerkt door een deskundige, klantvriendelijke en een no-nonsense aanpak. 
 
 
Online-support 
 
Via Remote Desktop ondersteuning kijken wij online mee in uw boekhouding en geven u meteen advies.