Accountant
Accountant
ISOS Adviseurs in
Groningen
[Terug naar Groningen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VISOS Adviseurs
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
ISOS Adviseurs
Stavangerweg 23 /11
9723JC Groningen

tel: 050-3182441

Extra informatie

ISOS Adviseurs   
De naam ISOS is geen afkorting maar het griekse woord voor gelijkheid. 
Van ondernemers voor ondernemers. Niet louter handelen vanuit kennis, maar juist vanuit de gedachten en beleving van u als ondernemer. Iedere ondernemer is uniek. 
Advisering is dan ook altijd maatwerk. 
 
Wij zorgen voor rust in uw financiële-, organisatorische en fiscale zaken. 
 
Wijzigende regelgeving, technologische ontwikkelingen, marktbewegingen, maar niet in de laatste plaats persoonlijke omstandigheden, beïnvloeden constant de wijze waarop de onderneming dient te worden (bij)gestuurd. 
 
Daarom houdt het bij ons niet op bij het uit handen nemen van al uw administratieve rompslomp of het samenstellen van een jaarrekening. 
Onze begeleiding gaat veel verder, waarbij de vertrouwensband tussen klant en ISOS Adviseurs van cruciaal belang is om de onderneming te kunnen optimaliseren. Middels een vast aanspreekpunt staan wij achter en naast onze klant, om op integere wijze onze deskundigheid voor uw organisatie in te kunnen zetten.