Accountant
Accountant
KPMG in
Groningen
[Terug naar Groningen]
KPMG
Leonard Springerlaan 29
9727KB Groningen

tel: 050-5222111

Extra informatie

Onze organisatie    
KPMG Nederland biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van audit en advisory - KPMG Meijburg & Co is specialist in tax. Zo adviseren we onder meer over prestatieverbetering en risicobeheersing, begeleiden we transacties en zijn we actief op het gebied van controle en verantwoording. En we zijn onderdeel van een groot internationaal netwerk. 
 
Onze mensen 
 
KPMG is een mensenbedrijf. Betrokken, hoogopgeleide, collegiale en enthousiaste mensen. Vanuit verschillende achtergronden en disciplines vormen ze samen een rijke bron van kennis en ervaring. Zo kunnen we onze cliënten altijd een team bieden dat bij hen past. 
 
Onze locaties 
 
Ons moderne, duurzame hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast hebben we 12 kantoren door heel Nederland. Zo zijn we dicht bij onze cliënten. 
 
Historie 
 
In 1987 ontstond KPMG uit 4 zelfstandige ondernemingen die gesticht werden tegen het einde van de 19e en begin 20e eeuw. KPMG ontleent zijn naam aan de oprichters van deze organisaties: Klynveld, Peat, Marwick en Goerdeler. Zij zijn de grondleggers van de huidige KPMG-organisatie. 
 
Raad van Bestuur 
 
De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het formuleren en uitvoeren van de strategie, de inrichting en aansturing van de organisatie, de infrastructuur en de kwaliteitsbeheersing. Alle leden van de Raad van Bestuur zijn daarnaast actief voor onze cliënten. 
 
Internationaal 
 
KPMG heeft kantoren in meer dan 156 landen met in totaal meer dan 152.000 medewerkers. Met behulp van internationale kennisdeling, grensoverstijgende samenwerking en een multidisciplinaire aanpak, spelen we zo goed mogelijk in op de wensen van onze cliënten. 
 
Netwerkonderdelen KPMG 
 
Overzicht netwerkonderdelen en verbonden entiteiten als bedoeld in de Wet toezicht accountantsorganisaties.