Accountant
Accountant
Klip Accountants in
Groningen
[Terug naar Groningen]
Klip Accountants
Kraneweg 87
9718JL Groningen

tel: 050-3130547

Extra informatie

Klip Accountants   
Klip Accountants is een full service accountantskantoor in Groningen dat zich met name richt op het MKB in de provincies Groningen en Drenthe. 
 
Bij Klip Accountants vindt u een no-nonsense cultuur. Wij geven helder en transparant advies en maken uw boekhouding overzichtelijk. Hierdoor staan we goed aangeschreven bij de Belastingdienst en de banken en weet u exact waar u aan toe bent: 
 
Snel, simpel en safe. 
 
Diensten 
 
Klip Accountants biedt u een breed scala aan diensten. Voorop staat de klanttevredenheid en goede samenwerking met de klant. Onze professionele accountants kunnen u helpen bij het inrichten van een gedegen financiële afhandeling van uw zakelijke transacties en u duidelijk maken op welke manier u het meeste rendement behaald. 
 
Over ons 
 
Klip Accountants is sinds mei 1948 actief. Begin 2008 werd het kantoor overgedragen aan Ketelaar-Schmaal accountants te Stadskanaal. Voor u verandert er weinig. Er is door de samenvoeging van twee bedrijven een verdubbeling van kennis en daadkracht ontstaan. Daarbij staat Service voor u bij ons hoog in het vaandel. Dhr. Ketelaar heeft de algehele leiding. Dhr. J. Klip blijft werkzaam en betrokken bij het kantoor. Het kantoor is werkzaam in het Midden en Kleinbedrijf en in de Agrarische sector en werkt voor alle voorkomende rechtsvormen en eenmanszaken. De klanten bevinden zich zowel in de stad als in de provincie Groningen. 
 
Klip Accountants is sinds de oprichting behoorlijk gegroeid. Met 8 werknemers behoort het echter nog steeds tot die kantoren, die kleinschalig genoeg zijn voor een persoonlijke en laagdrempelige aanpak. Bij ons kunt u dan ook zonder afspraak vrijblijvend binnenstappen. 
 
Uw auto kunt u dan gratis parkeren met een bezoekers parkeerkaart. 
 
AA accountants 
Onze kantoren bieden extra zekerheid Accountants Administratieconsulenten (AA) vallen onder het wettelijk toezicht, uitgevoerd door de Raad van Toezicht Beroepsuitoefening Accountants Administratieconsulenten. Dit betekent onder andere dat de AA-kantoren periodiek worden getoetst. 
 
Diensten 
Accountantskantoor J.Klip biedt u een breed scala aan diensten. Voorop staat de klanttevredenheid en goede samenwerking met de klant. Onze professionele accountants kunnen u helpen bij het inrichten van een gedegen financiële afhandeling van uw zakelijke transacties en u duidelijk maken op welke manier u het meeste rendement behaald. 
 
Accountants verklaringen 
 
■Jaarrekeningen 
■Subsidies 
■Aanvragen 
■Afrekeningen 
 
Indien noodzakelijk worden jaarrekeningen onderworpen aan een accountantscontrole welke uitmondt in een verklaring van getrouwheid bij de jaarrekening. Ook bij omzetting van een eenmanszaak of v.o.f. in een BV is vaak een accountantsverklaring vereist. Aanvragen, meldingen en afrekeningen van subsidies en fiscale faciliteiten vragen vaak om accountantsverklaringen. Ons kantoor beschikt over de volledige accountantsbevoegdheid en is wettelijk toegelaten tot het afgeven van alle vormen van accountantsverklaringen.