Accountant
Accountant
Management Team Noord BV in
Groningen
[Terug naar Groningen]
Management Team Noord BV
Sylviuslaan 5
9728NS Groningen

tel: 050-5258500

Extra informatie

Accountants & Adviseurs   
Goede raad is duur… Maar niet bij MTN Accountants & Adviseurs. Onze raad is goud waard en ook nog eens scherp geprijsd. Geeft u uw administratie uit handen aan MTN Accountants & Adviseurs in Groningen, dan weet u tussentijds precies waar u met uw bedrijf staat, heeft u overzicht in uw cijfers en betaalt u bovendien geen cent te veel aan de Belastingdienst. 
 
Nieuwsgierig? Bekijk rustig deze website of maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. 
 
Ondernemers met ondernemers 
 
Net zoals u, zijn ook wij ondernemers. We zijn een relatief klein accountantskantoor, maar hebben wel alle specialisten in huis. Bovendien staan er twee échte ondernemers aan het roer die dus net zoals u weten hoe het is om risico te lopen, de markt te volgen en ook in slechte tijden gewoon te investeren. Als accountants onderbouwen we natuurlijk alles het liefst met cijfers, maar daarbij denken we altijd praktisch en blijven we ook luisteren naar ons onderbuikgevoel. 
 
 
Over MTN… 
 
Praktisch, persoonlijk en resultaatgericht. Deze eigenschappen vindt u binnen het hele team van ons accountantskantoor terug. Praktisch, omdat we beginnen bij de praktijk en de oplossingen daarna onderbouwen met theorie. Persoonlijk, want het kiezen van een accountant begint tenslotte met een klik en vertrouwen. Resultaatgericht, want regeren is vooruitzien en daarom kijken we altijd een aantal maanden vooruit. 
 
De diensten van MTN 
 
Heeft u uw cijfers goed op een rijtje? Want dat bespaart u geld. U blijft beter up-to-date en stuurt gemakkelijker en vooral sneller bij in het proces, waar en wanneer dat nodig is. Wanneer MTN u helpt met uw cijfers, kunt u denken aan zowel de financiële administratie, de salarisadministratie en belastingaangiften, maar ook aan meer complexe zaken zoals bedrijfsovernames of fusies. 
 
Reken op MTN voor uw: 
 
•administratie & accountancy 
•lonen & salarisadministratie 
•fiscale & juridische vraagstukken 
•bedrijfsovernames & fusies 
 
 
Extra services… 
 
Kleine vragen hebben soms grote gevolgen. Iedere ondernemer kan daarom ook met zijn of haar kleine vragen terecht bij MTN, zonder dat er meteen een rekening volgt. We hebben bijvoorbeeld een helpdesk, en die is gratis. Daarnaast begeleiden we ondernemers ook naar een betere automatisering. Zo sluit niet alleen de geautomatiseerde administratie aan op de bedrijfsvoering, maar de rest ook!