Accountant
Accountant
Mijn Accountant BV in
Groningen
[Terug naar Groningen]
Mijn Accountant BV
Leonard Springerlaan 7
9727KB Groningen

tel: 050-8200255

Extra informatie

“Succesvol ondernemen. Daarvoor kunt u terecht bij Mijn Accountant.”  Naast accountancywerkzaamheden kunt u bij ons rekenen op goed advies. Nuchter, concreet en praktisch. 
Wij wijzen u op kansen en bieden oplossingen. Wij dagen u uit om het beste uit uw onderneming te halen. 
Dat is slim ondernemen met Mijn Accountant in Groningen! 
 
Ondernemende accountants 
 
De adviseurs van Mijn Accountant helpen u succesvol te ondernemen. Onze ondernemende accountants, bedrijfsadviseurs en belasting-adviseurs wijzen u op kansen en bieden u oplossingen. Nuchter, concreet en praktisch. De ondernemersmentaliteit zit in ons bloed. 
 
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het samenstellen van uw jaarrekening en deskundig financieel en fiscaal advies. 
 
Advies van Mijn Accountant gaat verder 
 
Mijn Accountant verdient zichzelf terug. Wij verlagen uw kosten en belastingdruk en vergroten uw rendement. Hoe? Met een goed advies. Advies over bijvoorbeeld uw ondernemingsstructuur en (de automatisering van) uw bedrijfsprocessen, over bedrijfsoverdracht en uw financieringsaanvraag. Ook kunt u bij ons terecht voor belastingadvies, subsidieadvies of pensioenadvies. 
 
Maar wij gaan verder. Het samenstellen van uw jaarrekening is voor ons het startpunt. Wij denken vervolgens met u mee en wijzen u op kansen en bedreigingen. En natuurlijk helpen wij u deze op te pakken dan wel het hoofd te bieden. 
 
 
Accountants waar u op kunt bouwen 
 
U wilt een jaarrekening waar u op kunt vertrouwen? Dat kan. Onze accountants zijn door hun jarenlange ervaring bij een van de vier grote accountants-kantoren deskundig en professioneel. U kunt op ze bouwen, want afspraak is bij ons afspraak. 
 
U kunt bij ons terecht voor alle accountancy werkzaamheden. Wij stellen uw jaarrekening samen, doen uw belastingaangiften en helpen u bij uw boekhouding en loonadministratie. Met onze inzet kunt u zich concentreren op uw kerntaken. 
 
Vaste prijzen en tarieven passend bij MKB 
 
Door slim te automatiseren houden wij onze tarieven laag. Scherpe tarieven die daardoor prima passen bij een accountant voor het MKB. Bovendien zijn bij ons de kosten transparant, want wij werken met vaste prijzen. U weet van te voren waar u aan toe bent en krijgt duidelijke en overzichtelijke facturen. 
 
Contact 
 
Zoekt u een ondernemend en vooruitstrevend accountantskantoor in Groningen? Wilt u een accountant die met u als ondernemer meedenkt? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.