Accountant
Accountant
Noord Negentig Accountants in
Groningen
[Terug naar Groningen]
Noord Negentig Accountants
Paterswoldseweg 813
9728BM Groningen

tel: 050-5205300

Extra informatie

Noord Negentig is een organisatie met ruim 85 medewerkers, bestaande uit accountants, fiscaal juristen en belastingadviseurs. We zijn een maatschap met vier vennoten. Onze mensen zijn gespecialiseerd en ervaren in het bedienen van een specifieke klantenkring. Dit zijn bijvoorbeeld medisch specialisten, huisartsen, tandartsen, apothekers, andere zorgexperts en ondernemers in de vrije sector en in het MKB. We ontwikkelen passende financiële en fiscaal-juridische producten, adviseren en regisseren. Precies zoals u het graag wilt.   
Betrokkenheid, kennis van de branche, inzicht en interesse in de dagelijkse praktijk. Dat is wat wij van belang achten in onze relatie met de klant. Het maakt dat we een financieel en fiscaal product kunnen ontwikkelen dat altijd past. 
 
Als we weten wat onze klant beweegt, bewegen wij mee. Graag zelfs. Met elkaar bouwen we aan een vertrouwensband voor jaren. 
 
Noord Negentig is gevestigd in een bijzonder pand aan de rand van de stad Groningen. Omdat we werken op zeer specialistische terreinen zijn we actief in heel Nederland. 
 
Over Noord Negentig 
 
Noord Negentig is een maatschap met accountants, belastingadviseurs en fiscaal juristen. In onze organisatie werken ruim 85 medewerkers. Ons portfolio bestaat uit een brede range van financiële diensten, specifiek ontwikkeld voor de vrije en de medische sector, en het MKB. We beschikken over specialisten op het gebied van financiën, fiscaliteit, accountancy, automatisering en personeelszaken. Zo zijn we in staat om enerzijds te focussen op een afzonderlijk financieel of fiscaal aspect, anderzijds kunnen we met de bundeling van onze kennis en ervaring een geïntegreerd maatproduct leveren. 
Landelijk erkend 
Noord Negentig heeft een landelijke erkenning voor medische en vrije beroepen. Ons werkgebied is heel Nederland, al bevinden de meeste klanten zich in het Noorden van het land. Onze kracht schuilt in specifieke kennis en kunde, een grote mate van betrokkenheid en korte communicatielijnen, zowel intern als extern. Noord Negentig kent een platte organisatiestructuur. 
Graag de regie 
De mensen van Noord Negentig zijn financiële regisseurs op het brede terrein van accountancy en belastingadvies. Die rol vervullen zij naar klanten, maar ook naar intermediairs waaronder banken, notariaten, advocatuur, assurantietussenpersonen en beroepsorganisaties.  
 
 
Dienstverlening 
 
Voor wie we werken 
 
De mensen van Noord Negentig zijn actief voor een aantal specifieke klantgroepen: medisch specialisten en andere zorgexperts, MKB en vrije beroepsbeoefenaren. Die verschillende takken van sport vragen ook om een specialistische benadering en begeleiding. 
 
Uw dagelijkse praktijk, ons vak 
 
Noord Negentig begrijpt wat u als ondernemer in die specifieke sector beweegt. We hebben actuele kennis van wet- en regelgeving en weten die te vertalen in een passend product of advies. Door intensieve contacten in uw sector en met beroepsorganisaties kunnen we ons een goed oordeel vormen over de maatschappelijke context waarin u actief bent. Zo heeft u een betrokken gesprekspartner en een ondernemende adviseur aan tafel die u graag voorziet van relevante en waardevolle adviezen.