Accountant
Accountant
Zielstra advies in
Groningen
[Terug naar Groningen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VZielstra advies
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Zielstra advies
Verlengde Lodewijkstraat 17 /A
9724EK Groningen

tel: 050-3138003

Extra informatie

Administratiekantoor Zielstra - Gerriet Zielstra   
Als belastingadviseur verzorgt Gerriet Zielstra de financiële administratie en belastingzaken van MKB bedrijven en particulieren. Bedrijfsadvisering, financieel beheer en het optimaliseren van de fiscale mogelijkheden vormen belangrijke activiteiten. Gerriet Zielstra is een bewezen vakman, hij laat zich steeds breed informeren over ontwikkelingen binnen zijn vakgebied. Zodat hij samen met zijn assistente Qianli Hu maatwerk kan leveren. 
 
Gerriet Zielstra: ‘Omdat ik een klein bedrijf heb zijn wij in staat persoonlijke service te verlenen. Indien een belastingaanslag niet strookt met de aangifte nemen wij contact op met de belastingdienst. Die zorg nemen wij cliënten zo veel mogelijk uit handen. Omdat veel informatie privacygevoelig is, is onze werkwijze uiterst discreet. Van mijn klanten verwacht ik dat ze over een gezonde bedrijfsinstelling beschikken en winst willen maken’.