Accountant
Accountant
Accountantskantoor Spaarne in
Haarlem
[Terug naar Haarlem]
Accountantskantoor Spaarne
Leidsevaart 18
2013 HA Haarlem

tel: 023-5173366

Extra informatie

Welkom bij Accountantskantoor Spaarne   
Wanneer u een Accountant in Haarlem zoekt bent u bij Accountantskantoor Spaarne aan het goede adres. 
 
Accountantskantoor Spaarne in Haarlem biedt een totaalpakket aan financiële en fiscale diensten voor ondernemers en particulieren. Al onze klanten kunnen rekenen op onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Omdat we zelf ondernemers zijn weten we als geen ander wat er bij andere ondernemers speelt en kunnen we als klankbord voor onze klanten fungeren. Wij regelen uw zaken professioneel, efficiënt en snel, zodat u zich volledig met het “ondernemen” bezig kunt houden.. 
 
Wij staan garant voor een hoge kwaliteit dienstverlening, door professionele medewerkers met jarenlange ervaring. Bovendien communiceren we helder en regelen we uw zaken efficiënt en snel. Wij denken altijd in kansen en oplossingen. Voor elke ondernemer bieden we een pakket op maat. 
Heeft u behoefte aan meer informatie? 
 
Wij overtuigen u graag van onze aanpak in een vrijblijvend gesprek.  
 
Over Ons 
 
Team SpaarneWaarom Accountantskantoor Spaarne? 
Accountantskantoor Spaarne is een sterke financiële en fiscale dienstverlener op breed terrein voor ondernemingen, ondernemers, stichtingen/verenigingen en voor vermogende particulieren. 
 
Onze toegevoegde waarde ligt in onze proactieve advisering. We zijn continu gefocust op kansen die veranderende omstandigheden en regelgeving bieden. Door onze ruime ervaring en vakkennis bereiken wij voor onze klanten het beste resultaat. 
 
In onze dienstverlening leggen wij de focus op persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit en efficiency. Met onze expertise en ervaring zijn we een uitstekend alternatief voor de grotere 
(“Big Four’) kantoren. 
 
Hoe werken we? 
 
Een persoonlijke benadering staat bij Accountantskantoor Spaarne voorop. U heeft een van onze partners, die uw specifieke situatie door en door kent, als vast aanspreekpunt. Door deze korte lijnen kunnen we snel en efficiënt werken en kunnen wij een hoog niveau van dienstverlening garanderen. 
 
De jaarrekening en aangifte lichten wij tijdens een bespreking uitgebreid toe, zodat u weet hoe uw onderneming er financieel voorstaat. In overleg met onze klanten maken we ook gedurende het jaar periodiek afspraken om lopende ontwikkelingen en eventueel kwartaal- of halfjaarcijfers te bespreken, zodat u beter kunt anticiperen en waar nodig sneller kunt bijsturen. 
 
Als ondernemer krijgt u bij ons geen lange theoretische adviezen. U kunt rekenen op korte, to the point en praktisch uitvoerbare adviezen. Wij gaan pro actief en doortastend te werk en kijken daarbij ook “out of the box”; de meest voor de hand liggende oplossing is namelijk niet altijd de beste oplossing. 
 
We zijn vooruitstrevend op ICT gebied en streven ernaar onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal te laten plaatsvinden, zonder daarbij uiteraard het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. 
 
Onze tarieven zijn in vergelijking met andere accountantskantoren en zeker met de “Big Four” kantoren zeer concurrerend. Voor onze reguliere werkzaamheden en op verzoek ook voor incidentele werkzaamheden maken wij vooraf vaste prijsafspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.