Accountant
Accountant
AD&M administratie en belastingadvies in
Hardenberg
[Terug naar Hardenberg]
AD&M administratie en belastingadvies
Zwingel 5
7772 SK Hardenberg

tel: 0523 262078

Extra informatie

Profiel   
AD&M administratie en belastingadvies is actief op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen, fiscale advisering en organisatieadvies. Bij ons staat voorop de ondernemer en zijn/haar onderneming. De organisatiecultuur is informeel, waarbij wij de medewerkers beschouwen als het kapitaal van onze onderneming. Momenteel zijn er in totaal 9 mensen werkzaam. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en bij de Fiscount Adviesgroep. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van een breed scala van specialisten, zoals o.a. juristen, fiscalisten etc. 
 
Doelgroepen 
 
AD&M administratie en belastingadvies heeft als doelgroep het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, agrariërs en particulieren. Met name gericht op administratieve dienstverlening, fiscaal advies en zaken die hieraan verwant zijn. 
 
Diensten 
 
AD&M administratie en belastingadvies is actief op het gebied van administratieve dienstverlening, verwerking administratie, samenstellen jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting etc. Ook in de advisering met betrekking tot de ontwikkeling van uw onderneming, kunnen wij een rol van betekenis zijn. 
 
Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van de salarisverwerking. Zo verrichten wij voor diverse bedrijven de salarisadministratie met alle werkzaamheden die daar bij komen kijken, zoals aangiften loonheffingen, opgaaf eerstedagsmelding, melding belastingdienst, vorstverlet, etc. 
 
Starters kunnen wij begeleiden bij het opstarten van een eigen bedrijf. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een ondernemersplan, begeleiding bij gesprekken met financiers, begeleiding bij het onderzoeken of u in aanmerking komt voor subsidies, etc. 
 
Bedrijfsbeëindiging is iets waarmee u meestal maar één keer in uw leven mee te maken heeft. Het is dus van groot belang dat u hierbij goede begeleiding heeft, zodat u optimaal gebruik maakt van alle fiscale mogelijkheden.