Accountant
Accountant
Omnyacc accountantskantoor in
Heemstede
[Terug naar Heemstede]
Omnyacc accountantskantoor
Lanckhorstlaan 8
2101 BD Heemstede

tel: 023 5283254

Extra informatie

Omnyacc accountantskantoor   
Vanuit ons kantoor aan de Lanckhorstlaan in Heemstede bedienen wij al vele jaren een grote diversiteit aan ondernemers en particulieren. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering gecombineerd met de vaktechniek van onze accountants en fiscalisten. Specialisaties op gebied van financiële planning, pensioenen en HRM maken dat wij u als ondernemer op een unieke wijze ondersteunen bij het behalen van uw financiële doelen. De basiswerkzaamheden op gebied van administratie, accountancy en fiscale aangiften hebben wij op efficiënte wijze ingericht. 
 
Ons team bestaat uit 38 medewerkers die vanuit de kantoren in Heemstede en Zwaagdijk werkzaam zijn. Onze vennoten Siem Jan Deen, Inge Rees, Jos de Lange, Sietze Alkema en Pierre Oud laten u graag ervaren hoe het voelt om advies op maat te ontvangen. 
 
Feiten over Heemstede 
Ontstaan in de jaren '60 
Fusie tussen Omnyacc de Noord & Partners en GoesDeen op 1 januari 2011 
Betrokken en enthousiast team 
Financiële planning met zelf ontwikkelde producten, bijv Hypotheek BV 
Goede ingang bij financiële instellingen / banken 
Online salarisverwerking met indien gewenst eigen personeelsinformatie systeem 
Pensioen- en HRM-adviseurs  
 
Klanten over ons 
 
Martin van der Veen en Hans Tervoort - Repromat 
Martin: “Ik ben nog steeds blij met deze keuze. Wij hebben een band opgebouwd, omdat je toch een stukje samen opgroeit. Je kunt je eigen bedrijf runnen, maar het is wel prettig als je jezelf kunt omringen met mensen waar je met een gerust hart zaken aan over kunt laten.” 
 
Hans: “Ik ben langzaam toe aan het werken naar een mede-eigenaarschap, daar gaat Omnyacc ook weer veel voor doen. Ik heb daar veel vertrouwen in. Ik hoop dat klanten ook zo naar ons kijken, als je al zolang zaken met elkaar doet is dat een belangrijk gevoel.”