Accountant
Accountant
Accountantskantoor Fisum BV in
Heerhugowaard
[Terug naar Heerhugowaard]
Accountantskantoor Fisum BV
W.M. Dudokweg 67
1703DC Heerhugowaard

tel: 072-5675999

Extra informatie

Fisum accountants & belastingadviseurs    
Fisum accountants & belastingadviseurs is een jonge onderneming op het gebied van financieel zakelijke dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit ons kantoor in Heerhugowaard verzorgen wij voor onze relaties een breed dienstenpakket, waaronder het voeren van (loon-) administraties, samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van diverse fiscale aangiften, alsmede fiscale en bedrijfseconomische advisering in de meest brede zin van het woord. Ú als ondernemer staat daarbij centraal.  
 
Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, directe, duidelijke en persoonlijke communicatie en een goede prijs-/kwaliteitverhouding.  
 
Wordt het tijd voor een nadere kennismaking met Fisum accountants & belastingadviseurs?  
 
Administratie  
 
Bedrijfsadministratie 
 
Fisum accountants & belastingadviseurs heeft de kennis en knowhow in huis om uw bedrijfsadministratie volledig bij te houden en te verwerken, uw aangifte omzetbelasting te verzorgen en u periodiek te informeren over de stand van zaken van uw onderneming. Bijkomend voordeel is dat wij in staat zijn om na afloop van het boekjaar op efficiënte wijze uw jaarrekening op te maken en direct hieraan gekoppeld uw aangifte vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting. Immers, alle gegevens zijn al op een gestructureerde wijze en adequaat vastgelegd.  
 
In uw opdracht kunnen wij de volledige administratie voor u voeren, zodat u er geen omkijken naar heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf (een gedeelte van) de administratie in eigen beheer te voeren, waarbij wij periodiek (bijvoorbeeld per kwartaal) eventuele correcties en aanvullingen doorvoeren.  
 
Ook voor het tijdelijk voeren van uw administratie bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan op uw eigen locatie gebeuren, of bij ons op kantoor. Wij zijn bekend met alle gebruikelijke financiële softwarepakketten. 
 
Wij bieden u altijd een oplossing op maat. 
 
Online boekhouden 
 
Wij bieden u de mogelijkheid om online uw administratie te voeren. Middels een beveiligde internetverbinding voert u uw mutaties in in een boekhoudprogramma wat op onze server draait. Uw financiële gegevens worden opgeslagen binnen een uitstekend beveiligd datacentrum. U werkt altijd met de meest recente versie van de programmatuur, zonder dat u hoeft te investeren in eigen administratieve software. Bijkomend voordeel is dat wij in staat zijn om met u mee te kijken in uw eigen administratie, u direct hulp kunnen bieden bij vragen en zonodig correcties of aanvullingen kunnen maken. 
Het boekhoudprogramma dat wij aanbieden heet IMuis Online. U heeft hierin de beschikking over de volledige debiteuren-, crediteuren-, dagboek- en grootboekadministratie. U kunt verschillende overzichten direct afdrukken, zoals openstaande debiteuren en crediteuren en een winst- en verliesrekening. 
Wilt u weten of online boekhouden iets voor u is? Bel Trudy de Boer en neem eens een kijkje op www.muis.nl . 
 
Loonadministratie 
 
Wij kunnen uw volledige loonadministratie verzorgen. Van het maken van de salarisstroken tot en met de elektronische aangifte loonheffingen. Wij begeleiden u volledig vanaf het moment dat iemand in dienst komt tot het verstrekken van de jaaropgaven. Wij verzorgen de communicatie tussen de verschillende instanties, zoals Belastingdienst, UWV, pensioenfonds, verzekeringsmaatschappij en arbodienst. 
 
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet met betrekking tot de steeds veranderende fiscale regelgevingen. Wij nemen u graag een zorg uit handen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alie Veenstra .