Accountant
Accountant
Zaker accountantskantoor in
Heinenoord
[Terug naar Heinenoord]
Zaker accountantskantoor
Edisonstraat 12
3261 LD Heinenoord

tel: 0186 - 609299

Extra informatie

Wij zijn Zaker accountantskantoor   
Vertrouwen bij beleid in uitvoering 
 
Zaker accountantskantoor staat voor een inventieve en doelgerichte aanpak. Door interactief onderzoek, samenwerking en begeleiding ondersteunen wij (semi)overheidsorganisaties en ondernemingen bij ontwikkeling, uitvoering, verantwoording en evaluatie van beleid, organisatiedoelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Wij onderscheiden ons door een professionele, praktische maar vooral door een persoonlijke aanpak. 
 
Wij zijn een enthousiast team van accountants, operational en IT auditors, bedrijfs- en bestuurskundigen. Wij vinden elkaar in een gedreven aanpak, waarbij we alleen genoegen nemen met een hoge kwaliteit. De nut en noodzaak van onze werkzaamheden voor uw organisatie staat hierbij voorop. Wij zien onderzoek en audit als middel voor verbetering en niet als doel op zich. 
 
Dit doen wij met een persoonlijk aanpak. Ons team zoekt actief contact met de mensen uit uw organisatie. Of dit nu nodig is om een onderzoek of audit te introduceren, om draagvlak te creëren of om veranderingen te organiseren/ implementeren. We luisteren naar uw organisatie. 
 
Onze kernwoorden zijn: 
 
- Kwaliteit 
- Persoonlijke aanpak 
 
"Samen met u willen we leren uit het verleden, het heden beheersen en de toekomst vertrouwen"

Waarmee kunnen we helpen? 

Heeft u behoefte aan... 
 
... een duidelijke mening over problemen binnen uw organisatie 
Lopen processen en/of projecten niet zoals ze moeten lopen? En heeft u behoefte aan frisse blik op uw organisatie? 
 
... zekerheid 
U heeft uw zaakjes goed voor elkaar, maar vindt het prettig dit te laten bevestigen? 
 
... kennis 
Wie kent uw eigen organisatie beter dan uw eigen mensen? Maar beschikken uw medewerkers (nog) niet over de vereiste kennis en ervaring? Of moeten u mensen door ervaren professionals op weg geholpen worden? 
 
... tijdelijk extra capaciteit 
Beschikt uw organisatie (tijdelijk) over onvoldoende capaciteit, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van onderzoeken en audits, het in gang zetten van een organisatieverandering of voor het inrichten van risico¬management? Wilt u hiervoor extra capaciteit inhuren? 
 
... uitbesteden 
Hecht u veel waarde aan onderzoek, audit en/of risicomanagement maar u wilt hier liever geen eigen afdeling(en) voor oprichten of inzetten? Wilt u een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte invulling van deze diensten met vaste gezichten?