Accountant
Accountant
AATD Administratie & Belasting Consulting BV in
Hengelo
[Terug naar Hengelo]
AATD Administratie & Belasting Consulting BV
David Ricardostraat 13-7
7559 SH Hengelo

tel: 074 - 2674005

Extra informatie

Wij zijn een full-service Administratie-, Accountancy en Belastingadvieskantoor.   
Onze doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit MKB ondernemingen met de volgende rechtvormen: 
 
  • Eenmanszaak (inclusief ZZP’er en freelancer) 
  • V.O.F. 
  • B.V. 
 
AATD Administratie & Belasting Consulting BV verzorgt het complete pakket van reguliere diensten voor een vast tarief per maand. (Bereken hier online uw offerte) 
 
Door gebruik te maken van bewezen technologieën, worden alle digitale aangeleverde inkoop-en verkoopfacturen verwerkt. De banktransacties kunnen online worden gekoppeld, zodat u in uw klantenportaal / dashboard een up to date weergave vindt van de financiële situatie. 
 
AATD Administratie & Belasting Consulting BV is in Hengelo (OV) gevestigd sinds 1998. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in administratieve en fiscale dienstverlening ten behoeve van ondernemingen en belastingaangiften voor particulieren. 
Onze relaties komen uit diverse branches van het midden- en kleinbedrijf (MKB), evenals vrije beroepsbeoefenaren; (en) freelancers en ZZP’ers. 
 
Wij hebben kwaliteit, openheid, vertrouwen en niet in de laatste plaats een persoonlijke relatie hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op administratief en fiscaal gebied. 
Wij onderscheiden ons van de grotere accountantskantoren door u als “kleine onderneming” of particulier met grote betrokkenheid van dienst te zijn tegen een normaal tarief. 
 
Voor een ondernemer is het voeren van een administratie veelal een noodzakelijk kwaad. Wij delen deze optiek niet. Uw administratie dient de basis te zijn om informatie te verstrekken over de ontwikkeling van uw onderneming. Natuurlijk dient dit afgestemd te worden op uw specifieke informatiebehoeften. 
Ook als u op het punt staat uw onderneming te starten of u bent net gestart, is administratie veelal niet uw eerste prioriteit. U hebt immers wel wat beters te doen dan alle rompslomp te regelen. Ook deze optiek delen wij niet. 
 
Volgens de wetgever dient iedere ondernemer aan de administratieve verplichtingen te voldoen. 
Ondernemingen, welke onder Titel 9 van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek behoren, dienen ook een jaarrekening volgens de wettelijke normen op te stellen en te deponeren bij het handelsregister. Zie voor nadere informatie pagina Accountancy. 
 
Graag willen wij ook uw administratieve, financiële en fiscale belangen behartigen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.