Accountant
Accountant
Accountantskantoor Bonnes & van Benthem in
Hengelo
[Terug naar Hengelo]
Accountantskantoor Bonnes & van Benthem
Twekkelerweg 263
7553LZ Hengelo

tel: 074-2550300

Extra informatie

De klant helpen we op een respectvolle manier de financiën gezond te houden. We zijn accountants en vooruitdenkers met een divers en kleurrijk klantenbestand. We geven inzicht en laten mogelijkheden zien. Door met raad en daad terzijde te staan ontstaat er ruimte om keuzes te maken. Zelfs crisissituaties bieden altijd een aantal mogelijke uitkomsten. We helpen om vanuit verschillende kanten naar oplossingen te kijken. De klant kiest daarin zijn eigen pad.   
Wij geloven in de meerwaarde van een persoonsgerichte benadering. Spreekt dit u aan? Dan willen we graag met u kennis maken! 
 
Een kantoor waar ze u kennen  
 
Bent u op zoek naar gedegen advies vanuit het perspectief dat iedere ondernemer uniek is? Kantoor Helder biedt al ruim 10 jaar dienstverlening en advies aan ondernemers en ondernemende zelfstandigen. Wij gaan daarbij niet uit van vanzelfsprekendheden. 
 
Wij verdiepen ons in wat u nodig heeft bij het maken van uw financiële keuzes. Samen met u inventariseren we de argumenten waarop u uw keuzes voor het gezond houden van uw onderneming en uw persoonlijke financiën baseert. U kunt erop rekenen dat we hierbij goed luisteren, nieuwsgierig zijn, de juiste vragen stellen en u altijd duidelijk en adequaat informeren. 
 
We hebben een hoog kennisniveau en leveren goed werk. Geen poespas en onnodig werk, daar houden we niet van. Zo eenvoudig en helder mogelijk verstrekken we de informatie, passend bij de situatie. We zijn creatief, oplossend en kijken breder dan alleen de cijfers. Onze vraagstelling is vaak heel direct (daar moet je wel tegen kunnen). Met plezier en betrokkenheid kunnen we als team slim en snel maatwerk leveren. Door onze praktische en nuchtere aanpak kunnen we ook lucht scheppen in moeilijke situaties. We houden van een leuke, informele werksfeer waarin onze klanten oorspronkelijk kunnen zijn. 
 
Dromen en wensen 
 
Een goed accountantskantoor ben je niet, dat word je iedere dag opnieuw. Op deze basis hebben we een gedegen kantoor met een stabiel team gerealiseerd. Voor iedereen bij Kantoor Helder draait het om de ‘mens-ondernemer’ en zijn/haar dromen en wensen. We bieden optimale advisering op basis van wederzijds vertrouwen. Vertrouwen dat we willen verdienen door onze deskundigheid en aanpak. We houden ons kantoor hiervoor bewust relatief klein, ook omdat het u als klant voordelen biedt. 
 
Flexibel netwerk 
 
Voor specialistische kennis of advies beschikken we over een uitgebreid en beproefd netwerk dat garant staat voor de kwaliteit die u nodig heeft. We zoeken voor u altijd de beste partij. Zo behouden we de onafhankelijkheid die we koesteren als basis voor ons persoonlijk advies. En zo houden we de kosten zo laag mogelijk. 
 
Uiteraard zijn transparante prijsstelling en facturatie voor ons vanzelfsprekend. Net als zo min mogelijk kosten voor verplichte rapporten en aangiften. 
 
Waar we werken  
 
Wij geloven in de meerwaarde van een persoonsgerichte benadering. Spreekt dit u aan? Dan willen we graag met u kennis maken! We werken op de eerste verdieping in het bedrijfsverzamelgebouw op de hoek van de Breemarsweg en de Twekkelerweg in Hengelo. Er is ruim parkeergelegenheid.