Accountant
Accountant
Scheers Groep accountantskantoor in
Herten
[Terug naar Herten]
Scheers Groep accountantskantoor
Mussenberg 1
6049GZ Herten

tel: 0475-310887

Extra informatie

Krachtenbundeling van accountants, fiscalisten en juristen   
Het succes van uw onderneming schuilt niet in afzonderlijke delen. Het zit 'm in de onderlinge samenhang. Daarom heeft Scheers Groep expertise uit verschillende disciplines in huis. Onze accountants, fiscalisten en juristen staan als één team achter uw zaak. Bij elke uitdaging die u op uw pad vindt. In voor- en tegenspoed, bij groei en krimp en als het moet zelfs bij nacht en ontij. 
Uw persoonlijke financiële specialist 
 
Scheers Groep gelooft niet in business to business; wij communiceren van mens tot mens. U heeft bij ons dus gewoon één vast aanspreekpunt. Niet de eerste de beste, maar een vakman/-vrouw die clickt met u en uw bedrijf. En die wordt ondersteund door een toegewijd team van specialisten en een betrokken directie. 
 
Algemeen 
 
Uw strategie is uw succes 
 
Veel ondernemers zíjn hun bedrijf. Hun unieke strategie heeft het gemaakt tot wat het is. Soms weldoordacht, soms intuïtief. Bij Scheers groep snappen we dat, we zijn immers zelf ondernemers. We zien wat u beweegt en bewegen met u mee. Maar we geven ook aan als het tijd is om bij te sturen. Zo helpen we bedrijven te groeien en ondernemers zich verder te ontwikkelen. 
 
Specialisten die samen het grote geheel zien 
 
Onze adviseurs zijn specialist op hun vakgebied. Maar ze staan er niet alleen voor: door de flexibele samenwerking binnen Scheers Groep hebben ze aanvullende expertise van andere disciplines altijd tot hun beschikking. Met die verschillende specialismen in eigen huis kijkt Scheers Groep over de grenzen van vakgebieden heen. Daardoor kunnen we u terzijde staan bij alle financiële, fiscale en juridische uitdagingen waar uw organisatie mee te maken kan krijgen. 
 
Expertise voor elk vakgebied 
 
Nog zo'n voordeel van een omvangrijk team van specialisten: we zorgen voor een optimale match tussen adviseur en klant. U zit dus om de tafel met iemand met de juiste kennis van uw werkveld en met feeling voor u en uw bedrijf. Of u nu vrije vrijeberoepsbeoefenaar bent, een productiebedrijf heeft, of actief bent in de handel, scheepvaart, agrarische sector of non profit: Scheers Groep heeft expertise op maat. 
 
 
Organisatie 
 
Ondernemen doen we samen 
 
Hoe welkom snelle succesjes soms ook mogen zijn, blijvende waarde is uiteindelijk wat telt. Zo zijn we zelf ook gestaag gegroeid sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1978. 
 
Inmiddels heeft Scheers Groep drie vestigingen, meer dan zestig medewerkers en kijken we over de regiogrenzen heen. Maar de kern van de zaak verliezen we niet uit het oog: de echte, persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. Dat geeft u de kennis en ervaring van een grote organisatie, maar wel met de pro-actieve houding van een mede-ondernemer. En de dynamiek van een jonge en vernieuwende onderneming, maar mét de vaste waarden van een familiebedrijf. 
 
 
Diensten 
 
Eén team voor accountancy, salarisadministratie, belastingadvies en juridische dienstverlening 
 
Hoe groot of klein uw bedrijf ook is: succesvol ondernemen kan niemand alleen. Met Scheers Groep verzamelt u in één keer de juiste specialisten om u heen. Vanuit onze vestigingen in Roermond, Maasbracht en Hoensbroek bieden we een compleet pakket juridische, fiscale, financiële en administratieve dienstverlening. 
 
Scheers Groep beschikt in eigen huis over een team van gespecialiseerde juristen, accountants, fiscalisten en salarisadministrateurs. Ze zitten niet op hun eigen eilandje maar slaan de handen ineen, als de situatie daar om vraagt. Hun gezamenlijke expertise geeft een integrale kijk op uw zaak. Met een scherp oog voor de kleinste details, en tegelijk een helder beeld van het grote geheel.