Accountant
Accountant
Accountantskantoor GDG BV in
Holten
[Terug naar Holten]
Accountantskantoor GDG BV
Kolweg 7
7451AA Holten

tel: 0548-520708

Extra informatie

GdG financieel management   
Optimaal presteren: finance & control excelleren 
 
GdG Professional in Finance helpt uw organisatie optimaal te presteren door uw finance & control te laten excelleren. Daarbij is het motto: geen woorden, maar daden! 
 
Het gezicht achter GdG Professional in Finance is Gerdien Dekker. Deze professional combineert een gedegen financiële achtergrond met bedrijfskundige ervaring en een ondernemende denkwijze. Zij is uw oplossing bij tijdelijke capaciteitsproblemen op gebied van finance & control. 
 
Gerdien is een uitstekende sparring partner die financiële informatie weet te vertalen naar strategische sturingsinformatie (business control). Maar zij is ook niet te beroerd om aan te pakken op operationeel niveau. Haar inzet is gedegen en flexibel. Haar betrokkenheid is met gepaste afstand. Uw finance & control is bij haar in goede handen. 
 
Allround finance professional 
 
Gerdien Dekker is een allround en ervaren finance professional die op interimbasis inzetbaar is. Zij is in 2002 afgestudeerd als registeraccountant. Haar expertise is veelzijdig en heeft een groot toepassingsbereik zoals ook blijkt uit het aangeboden dienstenpakket. 
 
Zij is pragmatisch en resultaatgericht maar ook analytisch. Gerdien is vasthoudend en bijt zich graag vast in vraagstukken. Bijvoorbeeld verbeter- en veranderingstrajecten waarbij zij oog heeft voor het aanpakken van onderliggende zaken en het borgen van resultaten. Zij is betrokken bij haar klanten en stelt alles in het werk om gezamenlijk tot concrete resultaten te komen. Daarbij schakelt Gerdien vlot tussen de verschillende niveaus in organisaties. 
 
In de rol van business controller is Gerdien uw sparring partner: kritisch en nuchter maar ook met begrip en relativeringsvermogen. Een leidinggevende rol neemt zij eveneens graag op zich. Haar aanpak laat zich het best omschrijven als: ‘niet praten, maar doen!’. Met Gerdien haalt u een harde werker in huis waar u van op aan kunt.

Diensten 

Brede expertise 
 
GdG Professional in Finance kan u van dienst zijn in diverse disciplines: 
 
- Control (budgettering, prognoses, analyses) 
- Auditing en accounting 
- AO/IC (opzetten, optimaliseren) 
- Verslaggeving en rapportages 
- Project- en business control (sparring partner) 
- Proces- en risk management 
- Bedrijfseconomische verander- en verbetertrajecten 
- Selectie en implementatie van financiële systemen 
- Opstellen missie, visie en verhelderen processen 
 
Planmatige aanpak 
 
GdG Professional in Finance werkt gestructureerd volgens een heldere aanpak zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en welke resultaten u kunt verwachten. Tijdens de intake wordt uw behoefte grondig geanalyseerd en worden er doelen (resultaten) vastgesteld. De volgende stap is het opstellen van een plan van aanpak met tijdspad. Tijdens het traject wordt aan de hand van vooraf geformuleerde ‘mijlpalen’ gekeken of bijstelling nodig is. Na het traject vindt een evaluatie plaats. Omdat GdG Professional in Finance staat voor duurzaam resultaat, is er speciale aandacht voor borging van resultaten in uw organisatie.