Accountant
Accountant
Leferink accountantskantoor in
Holten
[Terug naar Holten]
Leferink accountantskantoor
Oude Deventerweg 11
7451CM Holten

tel: 0548-363507

Extra informatie

We zijn actief in de wereld van accountancy, fiscaliteit en financiën. Dus is het logisch dat u verhalen over cijfers van ons verwacht. Natuurlijk kunnen we u daar alles over vertellen en zullen we dat ook niet nalaten als de situatie daar om vraagt. Maar wat we zeker zo belangrijk vinden, is dat we u ook het verhaal achter de cijfers vertellen. Want het is onze ervaring dat onze klanten daar pas écht wijzer van worden.   
Leferink Adviseurs is een zelfstandige en relatief kleine organisatie. Een bewuste keuze, omdat we een persoonlijke benadering, onafhankelijkheid en objectiviteit hoog in ons vaandel schrijven.  
 
Het werken met een klein team van specialisten heeft nog andere voordelen. We kennen geen gescheiden afdelingen. Het gevolg is dat onze specialisten echt samenwerken. Geen tegenstrijdige adviezen of belangen. Geen linkerhand die niet weet wat de rechterhand doet. Maar open interne communicatie en optimale betrokkenheid bij alle medewerkers.  
 
Of het nu gaat om uw jaarrekening, belastingaangifte, subsidies, bedrijfsopvolging of vermogensadvies: we hebben alle kennis in huis om uw onderneming en u als ondernemer in privé volledig te ondersteunen.  
 
Als klant bent u verzekerd van up-to-date en breed gedragen expertise. En dankzij onze verhalen achter de cijfers kunt u altijd rekenen op meer rendement. In de vorm van tijd, geld en kennis. Daar mag u ons gerust op afrekenen!  
 
Cijfers kunnen veel zeggen. Als je zoon of dochter thuiskomt met een 8 op het eindrapport, weet je dat de zaken er op school goed voor staan. Praten liefhebbers over een voetballer die op 'de 10' speelt, dan is voor hen zo klaar als een klontje om welke positie het gaat. En zo zijn er nog meer van die cijfers die eigenlijk voor zich spreken.  
 
Maar gaat het om uw jaarrekening, uw financiële planning of uw hypotheek, dan is het we degelijk belangrijk dat u de achtergronden van de cijfers kent. Hoe ze tot stand zijn gekomen. Wat de vooruitzichten zijn. Of sprake is van economische, politieke of misschien wel persoonlijke ontwikkelingen waardoor de cijferbordjes vandaag of morgen mogelijk verhangen worden. Wat u kunt doen om zo goed mogelijk te profiteren van de ontwikkelingen.  
 
Bij Leferink Adviseurs halen we eerst uit uw cijfers wat erin zit. Daarna vertalen we ze in praktische adviezen voor uw beleid of voor uw persoonlijke financiën. Geen vraagtekens, maar antwoorden.