Accountant
Accountant
Accountants- en Belastingadvieskantoor Kroon in
Hoofddorp
[Terug naar Hoofddorp]
Accountants- en Belastingadvieskantoor Kroon
Irene Vorrinkstraat 155
2135SW Hoofddorp

tel: 023-5576037

Extra informatie

Voor zeer persoonlijke dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroeps-beoefenaren, particulieren, verenigingen en stichtingen. Onze werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, erfbelasting en schenkbelasting. Daarnaast kunnen wij op het terrein van de voorgenoemde belastingen ook van tips en adviezen voorzien. Neemt u hiervoor ook eens een kijkje op onze website.    
Als accountant kunnen wij ook de jaarrekening van uw onderneming samenstellen en hieruit voortvloeiend de aan-gifte inkomstenbelasting (bij een eenmanszaak/IB - onderneming) of de aangifte vennootschapsbelasting (indien u uw onderneming in de vorm van een besloten vennootschap drijft).  
 
Daarnaast verzorgen wij financiële planningsrapporten en prognoses en kunnen wij u bijstaan bij het voeren van uw financiële administratie (wij werken met Exact Online) of de salarisadministratie.Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB), het Samenwerkingsverband van Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten(SRA) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van  
Accountants (NBA).  
 
Het Register Belastingadviseurs is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van circa 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties (SRA en NBA) en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij hun praktijkbeoefening te bieden.  
 
Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belasting-advies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgend van cursussen en bijeenkomsten op fiscaal gebied. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden onderworpen aan de beroepsregels en aan tuchtrechtspraak.  
 
Voor nader inlichtingen of vragen kunt u contact opnemen met:  
 
Edwin Kroon AA/RB  
Accountant-Administratieconsulent  
Register Belastingadviseur