Accountant
Accountant
Activa Groep in
Hoofddorp
[Terug naar Hoofddorp]
Activa Groep
Kruisweg 827
2132NG Hoofddorp

tel: 023-5614787

Extra informatie

Over Activa   
Activa bestaat uit meerdere kleinere advieskantoren die hun krachten en expertise hebben gebundeld tot een slagvaardige en kwalitatief hoogwaardige organisatie. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid dus van een klein kantoor, maar wel met de kennis en deskundigheid die u bij de grotere kantoren vindt. 
 
Aandacht voor uw zaak 
 
‘Aandacht voor úw zaak’ is onze filosofie en dat is ook hoe onze relaties ons ervaren. Een brede en gedegen vakkennis, meedenken met strategische bedrijfsbeslissingen, snel antwoord op vragen, … zo maar wat opmerkingen die we van onze relaties horen. Bij Activa kunt u met al uw vraagstukken terecht, zowel ondernemers als particulieren. Iedere klant is daarbij welkom, welke opdracht het ook is. 
We zien iedere opdracht als een uitdaging en zorgen voor een passende oplossing. 
 
Historie 
 
Oprichters Aat de Bruin en Rinus van der Voet (beiden inmiddels gepensioneerd) startten in 1988 in Hoofddorp Administratiekantoor De Bruin & Van der Voet. Na de overname van een administratiekantoor in Leiden in 1990 en de toetreding van John Bouwman als accountant in 1992 ontstond de naam Activa. 
 
Met de toetreding van Cees van der Wal in 1995 en Ben Hondeveld in 1997 werd er een belastingadviestak aan de groep toegevoegd. 
 
Met de toetreding van Ruud Bouman in 2007 werd de huidige directie gecompleteerd. 
 
Door het toenemende aantal relaties op Voorne-Putten werd in 1995 in Hellevoetsluis een kantoor gestart, waarbij een samenwerking werd aangegaan met een plaatselijk administratiekantoor. Alle activiteiten worden daar onder de naam Adviesgroep Voorne-Putten verricht, een samenwerking tussen Administratiekantoor Zuiderwijk en Partners en onze dochtermij. Van der Wal & Partners Belastingadviseurs BV. 
 
In 2010 werd een samenwerking aangegaan met Jobse & De Jong Belastingadviseurs te Amstelveen welke samenwerking medio 2012 weer is beëindigd vanwege verschil in inzicht over de te volgen koers. 
 
Toekomst 
 
Activa stelt zich niet als eerste doel om binnen een bepaalde tijd maximaal te groeien (in omzet of aantal medewerkers). Wij zijn liever de stabiele factor die uw groei mogelijk maakt met aandacht voor ú en úw zaak. Uiteraard is er voor nieuwe relaties altijd plaats. 
 
 
De ACTIVA-filosofie 
 
De persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een klein kantoor, gecombineerd met de kennis en deskundigheid van een groot kantoor, dat is de Activa-filosofie. 
 
Dit uit zich ondermeer in het kennen van de relaties en de snelle beantwoording van vragen. Of u nu een grote of een kleine onderneming hebt, of een particuliere relatie bent. 
 
Aandacht voor úw zaak, daar staan wij voor. Zowel voor bestaande ondernemingen, starters en particuliere relaties. 
 
Wij nodigen u graag uit om via de volgende pagina’s nader kennis met ons te maken. 
 
 
ACCOUNTANTS 
 
Activa is bevoegd om alle mogelijke accountantswerkzaamheden te verrichten. Van het verwerken van uw administratie tot en met de wettelijke accountantscontrole van (middel)grote bedrijven. 
 
• Admin. dienstverlening en -begeleiding 
• Accountantsdiensten 
• Overige accountantswerkzaamheden 
• Adviesdiensten 
 
BELASTINGADVISEURS 
 
Fiscale problemen kennen wij niet, alleen fiscale uitdagingen. Wij denken graag na over een passende oplossing voor u. 
 
• Belastingaangiften 
• Fiscaal advies 
• Salarisadministraties