Accountant
Accountant
Cox & Partners Accountants en Adviseurs in
Hoofddorp
[Terug naar Hoofddorp]
Cox & Partners Accountants en Adviseurs
Kruisweg 799 /B
2132NG Hoofddorp

tel: 023-5555000

Extra informatie

Proactief werken   
Cox + Partners staat voor een proactieve benadering van al haar klanten. Zoekt u adviseurs en accountants die u helpen succesvol een onderneming te runnen, adviseren op allerlei terreinen en dat tegen vooraf vastgestelde tarieven?  
 
Cox + Partners werkt nauw samen met haar klanten en dat gaat verder dan eens per jaar contact over de jaarrekening en bijbehorende fiscaliteiten. 
 
Cox+Partners  
 
Beter presteren? 
 
Cox + Partners helpt u als ondernemer beter presteren. Groei, winstverbetering, vergroting van de cashflow, gunstige fiscale constructies en overall waardecreatie.  
 
Niet alleen op het gebied van financiele en fiscale dienstverlening, maar wij kunnen u ook helpen op het gebied van HR, sales, marketing, factoring en administratieve dienstverlening.  
 
Dat doen we in samenwerking met ons uitgekiende (internationale) netwerk. 
 
Cox+Partners  
 
Vaste prijzen 
 
Facturatie op basis van tijd is achterhaald en feitelijk voor u onbeheersbaar. Vandaar dat Cox + Partners voor nagenoeg al haar dienstverlening werkt op basis van vooraf vastgestelde prijzen en strakke wederzijdse afspraken. 
 
Op die manier weten we beiden precies waar we aan toe zijn. Als wij vervolgens toch inefficient werken, zijn de kosten voor onze rekening.