Accountant
Accountant
Acco Serve accountantskantoor in
Joure
[Terug naar Joure]
Acco Serve accountantskantoor
Pr Willem-Alexanderstr 114
8501MG Joure

tel: 06-23513664

Extra informatie

Welkom bij Acco Serve accountantskantoor   
Een goede administratie is voor een zelfstandig ondernemer niet alleen verplicht. Het is ook een goede manier om duidelijk inzicht te hebben in hoe de organisatie ervoor staat. Dit is natuurlijk voor een zzp-er niet anders, echter de meeste zzp-ers vinden het voeren van een goede administratie geen hobby. Daarnaast is er vaak een beperkte kennis, waardoor er vaak niet het maximale voordeel gehaald wordt. 
 
Acco Serve accountantskantoor is een gespecialiseerd bureau met ruime kennis op het gebied van zakelijke administratie. Wij bieden dan ook een drietal pakketten aan die met zorg zijn samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 
 
Naast het voeren van uw administratie kunnen wij ook zorg dragen voor aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van uw acquisitie, in uw naam facturen versturen, u helpen bij het realiseren van een professionele website. Of u huidige website beter vindbaar te maken. Kijk voor al onze dienstverleningen onder werkwijze. 
 
Over ons 
 
Wij zijn Nico Schellevis en Greta Smink, gedreven ondernemers die altijd voor het beste gaan. Wij richten ons met Acco Serve accountantskantoor op de kleine ondernemer, met of zonder personeel, en particulieren. Door op kleinschalige basis te werken staan wij voor persoonlijk contact. Iedereen kan zich bij ons thuis voelen. 
 
Om aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen gaan we graag eerst in een persoonlijk gesprek met hen. Alleen op deze manier kunnen we er achter komen wat de wensen zijn, en hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan. 
 
 
Werkwijze 
 
Onze werkwijze is heel simpel: 
 
  • u hoeft zelf uw administratie niet uit te zoeken; 
  • alle bonnen, facturen, afschriften etc. stuurt u naar ons; 
  • wij zoeken uw administratie uit en verwerken uw boekhouding; 
  • wij hanteren een vast bedrag per jaar zonder bijkomende kosten; 
  • u kiest zelf welk pakket u wilt. 
 
Voorwaarde: 
 
U voldoet aan de onderstaande formulering van de Kamer van Koophandel van een zzp'er. 
 
Zzp'ers en freelancers verlenen zelfstandig diensten aan verschillende opdrachtgevers. Bijvoorbeeld als fotograaf, loodgieter, IT-specialist of in de thuiszorg. De termen zzp'er en freelancer verschillen eigenlijk niet van elkaar. Beide termen geven aan dat u in opdracht diensten verleent. 
 
Bent u ondernemer en past bovenstaande formulering niet bij u? Dan gaan we graag met u in gesprek om onze mogelijkheden te bespreken. Ook dan geldt, een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten.