Accountant
Accountant
Acmo accountantskantoor in
Kampen
[Terug naar Kampen]
Acmo accountantskantoor
Europa-allee 10
8265VB Kampen

tel: 038-3333333

Extra informatie

Uw ervaren accountants en belastingadviseurs te Kampen   
Welkom bij Acmo accountantskantoor 
 
Acmo accountantskantoor is er voor u! Wij zijn accountants en belastingadviseurs die meedenken met uw bedrijf of organisatie. Wij willen betrokken zijn bij u -de ondernemer- en u adviseren en helpen bij al uw vragen op financieel en fiscaal gebied. Acmo accountantskantoor is actief in de gemeenten Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, dronten, Noord-oost Polder, Lelystad, Oldebroek, Wezep, Elburg, Zwartewaterland en Hattem. 
 
Acmo accountantskantoor heeft een breed pakket van producten en diensten die u kunnen ondersteunen bij het efficiënt opzetten van uw managementinformatie, het nemen van besluiten bij uw bedrijfsvoering en de uitvoering van al uw financiële, fiscale en administratieve werkzaamheden. Daardoor kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent: ondernemen. 
 
Acmo accountantskantoor werkt vooral voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, waaronder de vrije beroepsbeoefenaars, zzp'ers, detailhandel, groothandel, productiebedrijven, non-profit, maar ook andere bedrijven en organisaties zijn van harte welkom. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Wij helpen u graag.  
 
Missie & Visie 
 
ACMO Accountants + Belastingadviseurs is er voor en door klanten. Wij creëren meerwaarde door voor onze klanten diensten te verlenen welke geheel zijn afgestemd op hun wens. 
Wij begeleiden ondernemers in het midden en kleinbedrijf op de gebieden belastingen, administratie, adviezen en accountancy. Wij zetten ons in om uw onderneming meer waard te laten worden en wensen een relatie met u aan te gaan op lange termijn.

Onze diensten 
  • Accountancy 
  • Administraties 
  • Belastingzaken 
  • Bedrijfsadviezen